top of page
  • Jakub Houška

Přípravka Parmy - Zhodnocení sezony 2016/17

​S nejstarší přípravkou Parmiček jsme se letos posunuli opět o kus dál a děti již začaly nakukovat do opravdového hraní. Do trénování se letos zapojila i Káťa Kramlová a bylo vidět, že ji to opravdu baví a děcka ji měly rády.​



​Začali jsme letos dělat více basketbalu jako takového, ale samozřejmě jsme nezapomněli, že stále trénujeme malé prďolky a tak jsme si i hráli.


Před sezónou jsme slibovali Velikoční turnaj, ale nakonec z toho sešlo a já vymyslel úplně něco jiného a to byl Streetball v Děčíně a to bylo pro nás pro všechny velké překvapení. Dětem se to strašně moc líbilo a neskutečně se do toho vcucly. A nejen děti :-).



Dětem jsme se snažili tréninky oživit i někým jiným a jednou k nám dorazila velice zajímavá dvojice a to náš Kuba Krakovič a jeho přítelkyně, tedy nyní již snoubenka reprezentantka Terezka Pecková :-).


Zakončení sezóny jsme zvládli na Kváďáku, kde jsme museli splnit „Tajenku Válečníka“ a kde děti dostaly pamětní certifikáty, něco na zub, udělali jsme památeční fotku a hurá na prázdniny.



Příští rok se z naší přípravky stává kategorie U10, kde už se budou hrát opravdové zápasy a tak je nač se těšit…





Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page