top of page
  • Jiří Mišejko

Druhý "Příměstský kemp U11"

​V týdnu od 7. do 11. 8. 2017 se uskutečnil již druhý prázdninový kemp U11, tentokrát pod vedením trenérů Jiřího Mišejka a Jiřího Mišejka mladšího a asistenta Matěje Frčka z týmu U17. Vzhledem k malému počtu účastníků z týmu U11 se zúčastnili i 2 tenisté z Velkých Popovic.


Náplň kempu byla zaměřena, v zájmu přípravy nově se tvořícího týmu na novou sezónu, zejména na procvičování basketbalových dovedností, ale i na rozvoj obratnosti a výbušnosti.​


​Jako doplňkové sporty byly zařazeny kopaná, vybíjená, házená, tenis a plavání. Součástí kempu bylo i plnění disciplin „FIT testů“. Z basketbalových dovedností proběhly soutěže ve střelbě, dvojtaktech, driblinku, hře 1 na 1. Vzhledem k počtu účastníků nebyl splněn plánovaný nácvik taktiky při hře na dva koše.


Celý kemp sledoval jako hlavní cíl zlepšení sportovní výkonnosti všech účastníků tak, aby je účast na celém kempu co nejvíce bavila. To se zdá se podařilo jak z pohledu hodnocení trenérů, tak i z ohlasů účastníků i jejich rodičů.

Všichni účastníci projevili velmi dobrý přístup v průběhu celého kempu, ale též znatelný výkonnostní posun, což je zejména u nováčků předpokladem pro jejich zařazení do týmu U11.


Při srovnání obratnosti a výbušnosti členů týmu s oběma tenisty se ukázala potřeba zaměřit přípravu týmu U11 více na obratnost a atletickou přípravu, neboť v těchto testech se tenisté umístili na prvním a třetím místě, když na druhém byl nejmladší člen U11 Marek Houška. Vítězem basketbalových soutěží se stal s převahou Tomáš Novák před Davidem Kroutilem a opět Markem Houškou.


Věřím, že soustavná týdenní příprava přinese všem účastníkům kempu základ pro úspěšné uplatnění se v nové soutěžní sezóně.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page