top of page
  • Robert Landa

Rozvrh tréninků týmů BK Děčín od 4. září 2017!

Jako každý rok připravuje realizační tým mládeže společně s trenéry rozvrh tréninků (v nadcházející sezóně již pro rekordních 19 družstev) již od června. Finální verze se však ustálí až těsně před koncem prázdnin, kdy se k požadovanému rozvrhu vyjádří provozovatelé dalších námi využívaných hal. V úvahu vždy musíme brát:


  • osobní a hlavně pracovní režim našich hlavních trenérů,

  • návaznost družstev se stejným hlavním trenérem,

  • denní rozvržení tréninků dle věkových kategorií

  • a také se snažíme o více méně spravedlivé využívání ARMEX Sportcentra všemi týmy.


Představa o ideálním týdenní rozvržení tréninků dle přání všech (trenérů, rodičů, hráčů) je snová. Díky vstřícnému postoji vedení střední školy v Křešicích jsme získali další prostor ke sportování (každý den od 15 do 21h), ARMEX Sportcentrum je plně využito (MŠ, ZŠ, A-tým, HPN, naše mládež, trénink volejbalistek a sezónně i atletů) od 8 do 22h, využíváme i tělocvičny na VOŠ a v ZŠ Komenského.

Pro co nejlepší rozvrh tréninků se snažíme udělat maximum, ale „není na světě člověk ten, co by se zavděčil lidem všem“. Přejeme si, aby naši hráči a hráčky chodili na basket rádi a aby pro ně účast na trénincích byla radostí, milou povinností a časem i samozřejmostí.


***

Konkrétní časy tréninků naleznete u příslušného týmu v nabídce Družstva nebo na následujících obrázcích (pro větší zobrazení klikněte na obrázek). Kompletní přehled tréninků všech družstev ve formátu PDF je k dispozici zde.

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page