top of page
  • Karel Záleský

​Soustředění mládeže Varnsdorf 2017 - 1. běh

Již tradičně se naše basketbalová mládež připravuje na novou sezónu ve Varnsdorfu. Letos navíc ve dvou turnusech, 20. - 26. 8. mladší hráči a hráčky a 27. 8. - 1. 9. starší. Celkem se soustředění zúčastnilo 89 hráčů a hráček ročníků 2009 - 1999.


Každý den jsme měli tři tréninkové jednotky, ve kterých jsme se věnovali individuálním činnostem (driblink, střelba, přihrávky,…), kondici (atletika, posilování) a herním součinnostem při večerních zápasech.

Tradičně ve středu jsme vyrazili na společný výlet, tentokráte do Jiřetína pod Jedlovou, kde si děti v místním Adrenalin parku vyzkoušely lanovou dráhu, houpačku a svezly se na trojkolkách po sjezdovce.


Na čtvrtek se nám podařilo pro dívky U15 domluvit přípravné utkání se Slovanem Varnsdorf, za který nastoupily i dívky ročníku 2002. Toto utkání jsme těsně prohráli …


V pátek odpoledne pro změnu kluci U13 odehráli svůj první zápas přípravy proti Slovanu U14. Kluci i holky odehráli pěkná utkání a všichni si zaslouží za předvedené výkony pochvalu.


Poslední večer byl již tradičně ve znamení soutěží, her a předávání cen. Nově jsme zpestřili páteční večer promítáním fotografií ze soustředění a pohádky v tělocvičně.


Děkuji všem trenérům za skvělý týden, hráčům za přístup k tréninkům a dobré chování na sportovištích i mimo ně.

​​

Kompletní fotogalerii naleznete zde.

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page