top of page
  • Jiří Fiala

Soustředění mládeže Varnsdorf 2017 - 2. běh

Poslední prázdninový týden odcestovala družstva U19, U17, U15, U14 a děvčata U19 na společné soustředění do šluknovského výběžku, konkrétně do Varnsdorfu.


Denně čekaly všechny týmy několikafázové tréninky, které začínali v 7:00 ráno ranním běháním a končily ve 21:00 střeleckými či zápasovými tréninky. Tréninkové skupiny se střídaly v basketbalové hale, na atletickém stadionu, ve školní tělocvičně a také jsme několikrát během týdne využili přilehlý plavecký areál k regeneraci po náročných trénincích.


Třetí „krizový“ den jsme využili k výletu do Jiřetína pod Jedlovou, kde jsme navštívili zdejší Adrenalin Park a všichni měli možnost ukázat i jiné než basketbalové schopnosti a to konkrétně v řízení motokár či ukázat odvahu na obří houpačce.


Závěrečný den byl věnován soutěžím mezi všemi účastníky a hře trenérů proti namixovaným týmům všech kategorií. Hráči a hráčky, které zaujali trenéry během týdenního tréninku, dostali také individuální ocenění a každý účastník soustředění kromě trička dostal také drobné prezenty od BK Děčín.


Soustředění se, až na drobná zranění, povedlo na výbornou a všichni trenéři se shodli, že byli spokojeni se všemi tréninkovými skupinami. Doufáme, že se těžká dřina na cvičišti ukáže během sezony na bojišti a pevně věříme, že jsou všechny týmy připraveny na sezonu nejlépe, jak být připraveny mohly.



Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page