top of page
  • Jan Kout

U12 - Víkendový turnaj v Hradci Králové

O víkendu 8.-10. září se několik hráčů z U12 a U11 zúčastnilo turnaje „O pohár Primátora“ v Hradci Králové.

V pátek večer jsme zahájili turnaj s týmem BA Sparta. Ve všech činnostech jsme byli pomalejší než soupeř. I přesto byl stav po 3. čtvrtině 18:31. V poslední čtvrtině jsme už vůbec nebránili a prohráváme 23:59. Následuje večeře a přesun na hotel.

Ráno nás čekali domácí Královští Sokoli. Po důrazné večerní týmové schůzi byl najednou na hřišti jiný tým. Každý hráč na palubovce bojoval a snažil se plnit pokyny trenérů, lavička žila a podporovala. Před začátkem poslední čtvrtiny prohráváme 22:27, ale poslední pětka předvedla neskutečný výkon a my se radujeme z vítězství 29:48.

Rychle na hotel odpočinout, na oběd a zpět do haly na další zápas proti BA Nymburk. Soupeř s výborným přehledem a kvalitní obranou nám v útoku moc nedovolil, trošku už jsme šetřili síly na utkání s Jižními Supi, nakonec prohráváme 18:62.

Rychlá sprcha a přesun do haly v Kuklenech kde už čekal náš další pražský soupeř. Od začátku jsme udávali tempo hry a na konci jsme se tak mohli radovat z vítězství 58:29. Po utkání opět večeře a přesun na hotel, kde proběhla další schůze a poté volná zábava.

Ráno jsme si dali vydatnou snídani a jeli jsme si to rozdat s SKB Rokycany o konečné 5.-6. místo. Nedá se říct, že by kluci nebojovali, ale bohužel jsme nebyli schopní dát koš a to i když jsme několikrát byli úplně volní. Naopak soupeř pěkně zakončoval přes kontakt a trefil i několik střel z dálky a nakonec zaslouženě zvítězil 42:33 (po 3. čtvrtině 30:28).

Po utkání byl nejlepším hráčem našeho družstva na turnaji zaslouženě zvolen Martin Kučírek. Pak nás už čekal jen odjezd domů se zastávkou na oběd za odměnu u McDonaldu.

Turnaj bych zhodnotil velice kladně. Utkali jsme se s několika účastníky loňského Národního finále U11 a nasbírali jsme cenné zkušenosti. Ukázalo se také, čemu se musíme na tréninku intenzivně věnovat.

Na závěr několik poděkování. Díky pořadatelům za pozvání a dobrou organizaci. Díky rozhodčím, že zvládli většinu zápasů odpískat bez kolegy. Díky trenérovi Fialovi a trenérce Bečkové za perfektní spolupráci. Díky rodičům, že klukům výjezd umožnili. A veliké díky naší partnerské společnosti Horejsek a společnosti cyklobus.eu za zapůjčení 9místných aut, které velice usnadnilo logistiku celé akce.


(více fotografií z turnaje zde)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page