top of page
  • Robert Landa

U14 - Turnaj na Královce, návštěva výstavy a procházka Prahou

Byla to příjemná sobota a mizerná neděle. 11 hráčů z 15 možných vyrazilo na čtyři utkání do Prahy - vlakem na hlavní nádraží, pak pěšky kolem Masarykova do paláce YMCA na malou výstavu o historii basketbalu. Páternosterem jsme se nesvezli, zato jsme si prohlídli pět panelů o začátcích basketbalu ve světě i košíkové u nás.

Po obědě nás čekala dvě utkání - první proti USK (soupeř bez hostujících hráčů, my bez fantastické čtyřky) jsme prohráli o devět, ve druhém jsme nad Sokolem Kbely zvítězili o 14 bodů.

Po zápasech jsme zamířili od Sparty přes Letnou ke Kyvadlu a pak dolů k Vltavě, přes Mánesův most na pravý břeh a pak ještě pěšky dál proti proudu až ke Karlovým lázním. Kluci mě mile překvapili, že nebyli líní a pěkný kousek Prahy si prošli pěšky.

Nedělní ráno začalo pozdním, ospalým příchodem na sraz a jak den začal, tak pokračoval. V utkání s PORG si Pavel Trbola poranil kotník, Pražané bránili pasivní zónu a nepěkné utkání jsme tak prohráli o 12 bodů. Ale alespoň jsme se poprvé setkali se zónou. Již bez Trboly jsme si zahráli poslední zápas proti Táboru a porážka v tomto utkání pro nás tedy znamenala 4. místo. Vyhlížíme začátek sezóny, bude to dřina.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page