top of page
  • Robert Landa

U14 - Třetí jasná výhra

Tentokráte to od našeho momentálně nejsilnějšího družstva schytal Varnsdorf - naši kluci vyhráli 107:27. Varnsdorfští svou přihlášku do soutěže zvažovali - ve hře bylo i postavení družstva (složeného z hráčů několika ročníků) na výjimku do kategorie U13, nakonec se ale rozhodli výzvu přijmout a nastoupit do soutěže mladších žáků.

Náš vstup do zápasu rozhodně nebyl ideální - vypadalo to, jakoby chlapci čekali, že body, pěkný výkon a vítězství přijde samo. Naši nedůrazní hráči byli všude pozdě, úspěšně se přizpůsobili úrovni soupeře a z předváděné hry v úvodní čtvrtině tak akorát bolely oči.


Očekávaný skvělý výkon sám od sebe překvapivě nepřišel a počkat jsme si na něho museli až do třetí čtvrtiny. Zde si hráči po poločasové intervenci sedli v obraně „zpátky na zadek“ a na naše svatováclavské soupeře se tak valil jeden rychlý protiútok za druhým. Celkové skóre třetí čtvrtiny je více než výmluvné - 43:6.

Do utkání jsme nastoupili s ohledem na soupeře v sestavě bez Kampyho, Randýska, Rejthara, Trboly a Vojtíška, za to s hned čtyřmi 2005 - premiéru zažili v lize mladších žáků a hned i své první body za U14 vsítili Čech a Ďurana.

BK Horejsek Děčín - TJ Slovan Varnsdorf 107:27 (15:6, 41:10, 84:16)

Body: Sýkora 20, Fichtner 18, Dvořák 18, Rajchl 15, Raymond 14, Horák 6, Žižka 6, Čech 3, Brož 3, Horák 2, Ďurana 2, Techl.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page