top of page
  • Robert Landa

U15 B - Taková utkání potřebujeme

BK Junior Kralupy - BK Horejsek Děčín 58:45 (14:7, 32:23, 43:37)


Poprvé zavítali hráči BK Děčín na hřiště BK Junior Kralupy a neodehráli zde špatný zápas. Prohra 45:58 věští naději na vítězství v domácí odvetě.


Tým Kralup nastupoval už minulý rok v nadregionální soutěži U15 a skončil s vyrovnanou bilancí uprostřed tabulky. Letos neprošel kvalifikací do ligy U15 a tak se na druhou sezónu usídlil v NRS. Proti nám nastoupilo kompletní družstvo - tedy včetně dvou ligových hráčů, kteří hostují do USK, respektive do Sparty.


V utkání nás zásadně brzdily neproměněné trestné hody (23/5) - mít jen trošku lepší procento, dostali bychom se několikrát v průběhu na kontakt. S reálnou úspěšností náš tým během celého utkání ztrácel 3-13 bodů. Na straně soupeře vynikal zejména vysoký pivot, který velmi aktivně vykrýval prostor pod košem a ztěžoval tak našim menším hráčům zakončení. Druhý do party byl superrychlý jednoruký hráč typu „Vasiliak“ - tito dva nás v podstatě porazili.


Pro nás to bylo výborné utkání - hráči 2004 potřebují jako sůl těžké zápasy, které odhalují jejich slabiny, 2003 potřebují sbírat zkušenosti a poměřovat se s vrstevníky.


Body: Kafka 11, Horák D. 10, Fichtner 8, Sýkora 6, Trbola 4, Pěnkava 3, Techl 2, Raymond 1.


Soutěž pokračuje v sobotu 14. 10. utkáním v Ústí.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page