top of page
  • Jan Skokan, Josef Plachý

U14 - Důležité vítězství v Ústí a snadné v Litoměřicích

Předzápasový komentář Roberta Landy: "O víkendu nás čekají dva pěkné a napínavé zápasy. V sobotu odpoledne povede družstvo U14 v Ústí trenér Plachý, v neděli v Litoměřicích pak trenér Skokan. Po jednoznačných a snazších výhrách nad Varnsdorfem, Libercem a Boleslaví budou muset kluci zabrat a předvést dva 100% výkony na hřišti soupeřů. Nicméně věřím, že jsme připraveni a uspějeme. Družstvo je k dnešnímu datu kompletní, dobrou „přípravou“ pro nás bylo minulý víkend utkání v Kralupech."



BK Sluneta Ústí n. L. - BK Horejsek Děčín 45:62 (12:19, 20:35, 34:47)

Josef Plachý:

Sluneta zatím prohrála pouze jednou a tak to měl být zápas, který nás prověří, a myslím, že to naprosto splnil. Soupeř nám nedal nic zadarmo a výhru jsme si museli vybojovat, což se nám ale plně soustředěným výkonem povedlo. Ano byly v něm samozřejmě výkyvy, ale všichni odvedli svůj díl práce a tak mají můj dík. Jen tak dál.


Body: Vojtíšek 18, Dvořák 11, Randýsek 8, Fichtner 8, Trbola 4, Techl 4, Horák D. 3, Kampy 2, Rejthar 2, Raymond 2.


Slavoj BK Litoměřice - BK Horejsek Děčín 13:122 (0:43, 4:66, 8:98)


Jan Skokan:

Nečekaně jednoznačné utkání bylo velkým překvapením pro všechny. Znát byl přílišný respekt i zranění litoměřického rozehrávače Ježka a určitě byl náš tým povzbuzen vítězstvím v sobotním důležitém utkání se Slunetou na jejich palubovce.

Naše úplná sestava a k tomu radost z výkonnosti, když soupeř ztrácel jeden míč za druhým nebo bezradně a nepřesně zakončoval. Trochu kruté pro mladé litoměřické hráče, ale naše družstvo si mohlo vyzkoušet všechny varianty obran a s chutí a v pohodě si všichni zahráli. Nedostatků v technice i v obraně však trenér viděl mnoho.


Body: Trbola 26, Fichtner 14, Sýkora 12, Rejthar 12, Vojtíšek 10, Techl 9, Raymond 8, Horák D. 7, Randýsek 6, Žižka 6, Dvořák 6, Rajchl 4, Horák W. 2.


Celkově vydařený víkend a pochvala pro aktéry.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page