top of page
  • Jakub Houška

Fandící trička pro rodiče, prarodiče, sourozence či kamarády

Nápad udělat trika vznikl někde v minulé sezóně, když jsme s těmi nejmenšími objížděli streetbalové turnaje. My jako rodiče jsme si trika vytvořili a to původně čistě koubasket.

Tuto sezónu jsme propojili klub i koubasket dohromady a vzniklo z toho skvělé triko, které si zaslouží pozornost všech rodičů. Slogan „Fandíme dětem ... má to smysl“, je naprosto unikátní a myslím, že přesně vystihuje, co my jako klub chceme.


My chceme, aby rodiče fandili především svým dětem, aby se nestarali o soupeře, aby nepokřikovali na rozhodčí, ale aby v každý okamžik zápasu podpořili své dítě, aby to, co budou mít na zádech, aby to byla i skutečnost. Od kritiky je tu někdo jiný.


Nemá přece smysl pokřikovat, stěžovat si, nesouhlasit atd. atd. Smysl má podporovat. Vždycky se toto snažím vtloukat do hlavy i spoluhráčům v Á týmu, že se máme podpořit, že si musíme pomoci, že nadávání a ztěžování ještě nikdy nikomu nepomohlo a v dětských kategoriích to já osobně odmítám tuplem. Proto slogan FANDÍME DĚTEM!



Trika jsou ve dvou barvách a tak je na vás, které si vyberete. Jsou také pro bráchy a ségry a v téměř ve všech velikostech.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page