top of page
  • Jan Kout

U12 - První dvě prohry

V sobotu 21. října 2017 zajížděli mladší minižáci U12 na palubovku ústecké Slunety.


SLUNETA Ústí n.L. - BK Horejsek Děčín 75:49 (29:10, 40:26, 58:35)


Do prvního utkání jsme stoupili velice vlažně, kdy na nás soupeř doslova vletěl a vytvořil si dostatečný náskok, který si udržoval do konce utkání (29:10 po první čtvrtině).


Rychlý soupeř na nás vytvářel tlak, z kterého pramenila hromada nepřesných přihrávek, ztrát a těžko jsme se dostávali i do zakončení. Chyběl nám boj o odražené míče a špatně jsme doskakovali a dávali soupeřům další šance na zakončení. Druhá pětka naopak dokázala přitlačit a soupeře přehrávat, což nám dávalo naděje do druhého utkání.


SLUNETA Ústí n.L. - BK Horejsek Děčín 64:42 (18:5, 22:27, 34:38)


V pauze mezi zápasy jsme si vysvětlili chyby a šli jsme bojovat o vítězství. S malinkou změnou v sestavě prohráváme po první čtvrtině 18:5. Druhá pětka ovšem předvedla skvělý výkon a vyhrála druhou čtvrtinu 22:4, takže v poločase vedeme 27:22.


Po poločasovém vyčkávání oba týmy vyměnili pětky, naše druhá pětka pouze udržela skóre a před poslední čtvrtinou vedeme 38:34. Bohužel s první pětkou soupeře jsme si nevěděli rady. Naší obraně zatápěl především velice šikovný ústecký rozehrávač, kterého jsme nebyli schopni zastavit. Nakonec prohráváme 42:64.


Máme za sebou 2 těžká utkání, ze kterých se musíme poučit. Opět se nám ukázalo, na čem musíme v tréninku pracovat.


Celý tým bych chtěl pochválit, především za druhé utkání a doufejme, že na domácí palubovce Slunetu dokážeme potrápit ještě o něco víc.


(kompletní fotogalerie z utkání jsou zde a zde)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page