top of page
  • Radek Kroupa

U13 dívky - Těsné, ale zasloužené výhry

V dalším kole oblastního přeboru jsme v ARMEX Sportcentru přivítali tým z Teplic.

BK Horejsek Děčín - BK Teplice 27:21 (6:2, 13:6, 21:14)


V prvním utkání se nám podařil vstup do první čtvrtiny, kterou jsme vyhráli 6:2. Čtyřbodový náskok jsme ve druhé čtvrtině navýšili na 7mi bodový. Do konce utkání jsme už náskok udrželi a připsali si tak výhru v prvním zápase.

Body: Flegelová 6, Valachová 6, Hrbková 5, Slavíková 4, Zajícová 4, Adamová 2.



BK Horejsek Děčín - BK Teplice 30:26 (9:6, 13:15, 19:20)


Po krátké přestávce jsme nastoupili kde druhému zápasu, který se vyvíjel podle jiného scénáře. Teplice prohodili své „pětky“. V první čtvrtině nám to nedělalo problém a vyhráli jsme jí o 3 body. Ve druhé čtvrtině se Teplice dostaly více do hry, zlepšily střelbu a nám se nedařilo najít recept jak se soupeřkám vyrovnat. V poločase jsme prohrávali o 2 body.

Po poločasové přestávce jsme také otočili „pětky“, takže proti sobě hrály hráčky stejně jako v prvním zápase. Ve třetí čtvrtině jsme stáhli z náskoku Teplic jeden bod a do posledního kvartálu jsme tak šli s jednobodovým mankem. V polovině poslední čtvrtiny jsme se po trojce Natky Prislupčákové dostali do jednobodového vedení, které jsme následně zvýšili minutu před koncem na 5ti bodové. Teplice nám ještě daly koš, ale po jedné naší proměněné šestce jsme nakonec vyhráli o 4 body.

Body: Valachová 7, Prislupčáková 5, Nepomucká 4, Adamová 3, Miličová 2, Hrbková 2, Bencová 2, Lacinová 2, Slavíková 2, Flegelová 1.



V obou zápasech nás trápil obranný doskok, ztráty a občas špatně zvolené střely. Na všech chybách zapracujeme v tréninku.


Pochvala všem hráčkám za aktivitu, nasazení a bojovnost. Žádný míč pro nás nebyl ztracený.



Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page