top of page
  • Jiří Fiala

U19 dívky - Z Prahy a Kralup vezeme vítězství

BC Xtreme Tigers - BK Horejsek Děčín 46:58 (10:15, 24:29, 33:47)

Komentář k utkání od Ester Lounové: V sobotu jsme odehrály v hlavním městě utkání s námi již dobře známým týmem BC Xtreme Tigers. Utkání jsme začaly bez trenéra Fialy, který přijel krátce po začátku. Do zápasu jsme vstoupili několika proměněnými střelami, díky kterým jsme se rychle dostaly do vedení 12:2. První čtvrtina nakonec končí 10:15 pro nás. Ve druhé čtvrtině jsme si vedení udržely a tak odcházíme do šaten s 6bodovým náskokem 24:29. Ve třetí čtvrtině jsme přitvrdily v obraně a v útoku jsme se snažily vybíhat rychle dopředu. Po 3. čtvrtině jsme stále pokračovaly v tlaku na rozehrávačku, a protože soupeřkám už docházely síly, tak jsme si konec pohlídaly a z Prahy odjíždíme s výhrou 58:46.

Body: Kunclová 18, Žižková 12, Bachmanová 9, Špryslová 8, Galašová 7, Votrubcová a Lounová po 2.


BK Kralupy Junior - BK Horejsek Děčín 36:54 (7:16, 14:30, 28:42)


Komentář k utkání od Zuzky Špryslové: V neděli jsme zavítaly do Kralup nad Vltavou, kde jsme hrály v kompletní sestavě. Začátek zápasu byl vyrovnaný, ale postupně jsme začaly navyšovat náš náskok. I přes mnoho chyb a zahozených střel zpod koše jsme ho udržely. Po poločase přišla třetí čtvrtina, která pro nás byla lidově řečená „holomajzna“. Spoustu našich přihrávek skončilo v autu, promarnily jsme mnoho šancí. I přes to všechno však zůstáváme věrny svému jménu a z Kralup si odvážíme pátou výhru v řadě.


Body: Žižková 11, Machková 10, Kunclová a Juřičková po 6, Lounová 5, Špryslová 4, Galašová, Skalická a Votrubcová po 2, Holubová 1.




Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page