top of page
  • Petr Ondráš

U11 mix - Chomutovská mlha, aneb skvělý poznávací výlet Ústeckého kraje s týmem

V neděli nás čekal další oficiální dvojzápas, tentokrát v Chomutově. Přijeli jsme v dobré a natěšené náladě opět rozdávat basketbalovou radost.


První zápas nás čekal s celkem z Mostu. Úvod utkání byl střídavého typu. První minutu jsme totálně zaspali a dostali se do ztráty 10:0, avšak zazvonil budík a díky skvělé aktivitě v obraně a pozornosti jsme minimálně 5x získali míč a po usilovném odstřelování soupeřova koše se nám 2x povedlo skórovat.

Do druhé čtvrtiny už se nažhavovala druhá pětice, avšak nešťastnou náhodou v jednom průchodu spadl práškový hasicí přístroj, který vzápětí pokryl jeden roh hřiště prachem a výpary zahalil halu do mlhy.


Z důvodů zdravotní bezpečnosti se všichni trenéři dohodli na předčasném ukončení, a tak místo dvou odehraných zápasů jsme si užili pouze 1. čtvrtinu. Naštěstí za 14 dní jedeme na přátelský turnaj ke kolegům do Varnsdorfu, kde si herní chuť ihned spravíme.


Jen malé statistické okénko: úspěšnými střelci byli Jirka Černý a Matyáš Buriánek, Honza Grosman zazářil v obraně a připsal si 3 zisky.



Chci pochválit tým za snahu, ať nezoufají ti, kteří si nezahráli. Varnsdorf jim nabídne tu správnou příležitost, zlepšit si tímto „malým zklamáním“ náladu a chuť zabojovat.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page