top of page
  • Petr Ďurana

Přehled utkání mládežnických týmů BK Děčín v tomto týdnu

Nadcházející víkend nebude příliš bohatý na utkání naší basketbalové mládeže. Odehraje se pouze 9 soutěžních zápasů, z nich však pouze jeden v Děčíně, ale ne na palubovce ARMEX Sportcentra, ale ve sportovní hale v Křešicích.


Důvodem je zhruba desetidenní uzavření haly v Maroldovce kde bude provedena výměna světel nad palubovkou, viz příslušná informace. Proto na tento víkend původně plánované domácí zápasy byly přesunuty na jiný termín nebo u nich bylo změněno pořadatelství.



Jako první o víkendu odehrají své dvojutkání oblastního přeboru starší minižákyně U13, které v sobotu dopoledne zajíždějí do Litoměřic, kde se v místní Kalich aréně střetnou (9:30 a 11:30 hod.) s domácím Slovanem, který má na svém kontě 8 vítězství a žádnou prohru, takže je i v těchto zápasech papírovým favoritem.


návrat z úspěšných utkání v Lovosicích


Přibližně ve stejnou dobu (10:00) odehrají na Kladně svůj sobotní zápas nadregionální soutěže i starší žačky U15. Před měsícem jsme Sokol doma (resp. v Křešicích) porazili 73:23, viz článek, takže i tentokrát by to neměl být větší problém.


V neděli pak dívky zajíždějí do Loun, kde se v 10:00 hod. utkají s místními Tygřicemi. Tohoto soupeře jsme také doma (v Křešicích) porazili vysoko 75:25 (viz odkaz výše), tak snad náš výkon zopakujeme i na palubovce soupeře.


po vítězném utkání na pražské Aritmě


V sobotu odpoledne odehraje svůj jediný víkendový ligový zápas áčko starších žáků U15 a to na pražské Folimance, kde se střetne s místním USK. Doma jsme s pražským soupeřem sice prohráli 51:83, ale byl to parádní boj, viz článek.


Původně plánovaný nedělní zápas se Slavojem Litoměřice byl přeložen na příští pátek 1. 12.


z domácího zápasu s USK


Posledním naším týmem, který v sobotu vyběhne na palubovku, budou juniorky U19, které navečer (18:00) zajíždějí do Sadské ke svému jedinému víkendovému zápasu nadregionální soutěže. Trenér Jiří Fiala:


"V Sadské nás čeká tým, který nás během probíhající sezóny potrápil ze všech týmů nejvíce (v Děčíně na konci září 66:51, viz článek), proto je potřeba byt pozorní a uhlídat skvělé domácí střelkyně. Budeme spoléhat na širší rotaci a pokusíme se udržet letošní neporazitelnost."


z utkání na BK Kralupy Junior


Na dívky naváží stejně staří junioři U19, kteří se v neděli před obědem (11:00) v lize utkají v Křešicích s Brandýsem nad Labem, který jsme na jeho palubovce porazili těsně 51:56, viz článek. Opět trenér Jiří Fiala:


"I přes absence dvou hráčů základní rotace jdeme do zápasu s jediným úkolem a to zlepšit naši v předchozích zápasech děravou obranu a uhájit domácí palubovku."


po domácím utkání s ústeckou Slunetou


A posledním naším týmem, který o víkendu zasáhne do soutěžních bojů, budou starší minižáci U13, kteří se v neděli kolem oběda (11:30 a 13:30) utkají ve dvojzápase oblastního přeboru se Slavojem Litoměřice a to na jeho palubovce. Se soupeřem jsme letos zatím nehráli, ale obě utkání bychom měli zvládnout.


z dvojzápasu v Chomutově



Přehled všech utkání v tomto týdnu

(Pro větší zobrazení a aktuální údaje o jednotlivých zápasech - čas začátku utkání, rozhodčí apod. - klikněte na obrázek.)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page