top of page
  • Jan Kout

U12 - Boj o 2. místo dopadl lépe pro Roudnici

V sobotu 16. 12. na domácí palubovce bojovali U12 o druhé místo v tabulce proti rivalovi z BA Roudnice. Po sympatickém bojovném výkonu hlavně ve druhém utkání se nám bohužel nepodařilo udržet domácí neporazitelnost a 4 body tak putují do Roudnice.

BK Horejsek Děčín - BA 2006 Roudnice n.L. 33:51 (8:13, 12:31, 27:40)

V prvním zápase jsme bojovali, ale bohužel jsme dělali velké množství chyb. Plno ztracených přihrávek, nepřesné zakončení zpod koše, špatné uvolnění a neatakování vnitřního prostoru, soupeř využil a zaslouženě zvítězil.

BK Horejsek Děčín - BA 2006 Roudnice n.L. 49:56 (11:5, 23:16, 40:32)

Do druhého zápasu jsme vstupovali s promíchanou sestavou a jasnými pokyny co zlepšit a na co si dávat pozor. Kluci zabrali, snažili se plnit pokyny trenérů a 3 čtvrtiny jsme soupeře přehrávali. Do poslední čtvrtiny jsme vstupovali s vedením 8 bodů. Veliká naděje na vítězství bohužel nedopadla podle našich představ.

Opět několik ztracených přihrávek, plno neproměněných jasných šancí z pod koše a dobrý výkon roudnického rozehrávače Repky znamenal obrat hostů, kteří nakonec vyhráli i druhé utkání a dost nám tak zkomplikovali šanci na druhé místo za Ústeckou Slunetou.


aktuální tabulka oblastního přeboru U12

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page