top of page
  • Robert Landa

U15 B - Hrdinové poločasu a několik perliček

Zranění, výlety a další zimní radovánky omezily naši sestavu na devět borců. Děčínské noneto hráčů ročníku 2003 a 2004 odehrálo slušné tři čtvrtiny proti Mělníku a nešťastně padlo poslední střelou s Kralupy.


Děčín - Mělník 41:61

Na celých 12 bodů z poločasových osmadvaceti se složili nečekaní střelci ze Stráně Ondrové Kučírek a Loun. I díky jejich bodovému přídělu se ještě před poslední čtvrtinou drželi naši kluci Mělníku na dostřel. Pouhých pět bodů v poslední části ovšem znamenali konec nadějí na překvapivé vítězství.

Krásnou trojku zaznamenal v první čtvrtině Lukáš Techl, kdy po prodriblování celého hřiště „zapíchl“ stop jump na trojkovém oblouku a nekompromisně skóroval. Adam Kampy jistým driblinkem skvěle motal nohy svých obránců, jistě rozehrával a připravoval pozice pro spoluhráče. Tradičně zodpovědný výkon odvedli Sýkora a Pěnkava, sice bez bodu, zato srdnatě a nesobecky zahráli Suda, Brož a Willi Horák.

BK Horejsek Děčín B - BK RJ EBC Mělník 41:61 (13:17,28:38,36:47)

Body: Kučírek 9 (1x3), Loun 8, Techl 7 (1x3), Sýkora 6, Pěnkava 6, Kampy 5.

Děčín - Kralupy 35:38

Kralupy byly skvělým soupeřem a náš tým s nimi odehrál krásně vyrovnaný a napínavý zápas. Nebyla to žádná přestřelka, skóre první čtvrtiny spíše připomínalo výsledek tenisového setu, ale hráči na obou stranách makali na své maximum a tak se bylo na co dívat. Willi Horák vsítil svou první trojku, důležité čtyři body zaznamenal David Suda. Vyrovnané utkání rozhodla soupeřova šťastná střela o desku, 12 s před koncem. Odveta bude (alespoň doufám) vítězná. Ale musíme více skórovat.

BK Horejsek Děčín B - BK Junior Kralupy 35:38 (6:5,17:19,37:37)

Body: Loun 10, Kampy 8, Sýkora 4, Techl 4, Suda 4, Horák 3 (1x3), Pěnkava 2.


Další utkání hrajeme doma 3. února s Brandýsem nad Labem.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page