top of page
  • Petr Ďurana

Přehled utkání mládežnických týmů BK Děčín v tomto týdnu

Naši basketbalovou mládež čekají o víkendu vzhledem ke končícím jarním prázdninám pouze 4 soutěžní zápasy, z toho se však 3 odehrají na domácí palubovce v ARMEX Sportcentru:


domácí utkání děčínských týmů


Muži SčL


Muži hrající severočeskou ligu zajíždějí v sobotu v podvečer (17:00 hod.) do Varnsdorfu. Postavení v aktuální tabulce favorizuje spíše náš tým, navíc jsme soupeře doma porazili 93:59, takže bychom utkání opět mohli zvládnout.

aktuální tabulka Severočeské ligy

Muži Juniorka

Juniorka v pátek večer (19:00 hod.) přivítá na své palubovce aktuálně poslední tým oblastního přeboru mužů roudnickou BA 2006. U soupeře jsme vyhráli těsně 82:83.


Trenér Petr Ďurana: "V předposledním utkání základní části nás čeká poslední tým v tabulce. To by mohlo svádět k očekávání snadného vítězství, ale žádné utkání v oblastním přeboru mužů není jednoduché, takže i toto utkání bude opět velmi těžké. Soupeř disponuje zkušenými pivoty a šikovnými mladíky, kteří nám v Roudnici dělali velké problémy, a až teprve v koncovce zápasu jsme získali vítězství. Přesto věřím, že naše bojovnost a vůle po vítězství nás na domácí palubovce povedou k dalšímu úspěchu. Přijďte nás podpořit!"


po vítězství v Roudnici

Junioři U19

Starší dorostence o víkendu čeká jediné utkání play-out skupiny ligy když v sobotu brzy ráno (9:30 hod.) přivítají na naší palubovce chomutovské Levharty. Soupeře jsme sice dvakrát porazili (doma 103:68, u nich 53:54), ale určitě to nebude lehké utkání.


Trenér Jakub Krakovič: "Chřipková epidemie zasáhla i náš tým a tak po 4týdenní vynucené pauze, se představíme doma proti Chomutovu. Poslední utkání jsme vyhráli o bod na palubovce soupeře, kdy rozhodovala až koncovka, ve které jsme byli šťastnější. Uvidíme, jak se na nás podepíše delší pauza, ale věřím, že jak jsme začali play-out skupinu, tak v ní budeme pokračovat."


(závěr utkání v Chomutově)



Starší žáci U15

Rezervní tým U15 odehraje v neděli ráno (9:30 hod.) v ARMEX Sportcentru další utkání nadregionální soutěže a to s tradičním severočeským soupeřem, ústeckou Slunetou, s kterou máme zatím zápasovou bilanci 1:2 (u soupeře prohra v prodloužení 76:74, doma těsná výhra 54:52 a v Ústí prohra 68:37).


Trenér Robert Landa: "A je tu další DERBY. A to má vždy náboj a jiskru, byť se jedná třeba jen o utkání žáků. Sestava bude pestře složena z hráčů soutěže ligové, oblastní, ročníků 2003 i 2004. Část máme na horách, část v šatně přezuje lyžáky za basketbalovou obuv. Trénujících o prázdninách moc nebylo, ale v neděli dají jistě do zápasu energii i své srdce a bude-li nám přát štěstí, mohla by se i výhra urodit."




Přehled všech utkání v tomto týdnu

(pro větší zobrazení a aktuální údaje o jednotlivých zápasech - čas začátku utkání, rozhodčí apod. - klikněte na obrázek)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page