top of page
  • Matěj Anderle

ZŠ Komenského vítězem okresního kola školního basketbalu

V pondělí 19. března jsme se vydali na Okresní kolo školního basketbalu do tělocvičny ZŠ Dr. M. Tyrše. Čekala nás tam 4 utkání proti ZŠ Dr. M. Tyrše, ZŠ Na Stráni, ZŠ a MŠ Školní a Gymnázium Rumburk.

Tým ZŠ Komenského tvořili hráči Veselý, Mityska, Sýkora, Helvig, Abraham, Rejthar, Randýsek, Vojtíšek, Labuta, Horák a Fichtner pod vedením trenérů Mareše a Anderleho:



Jelikož pořádáme Republikové finále a získali jsme na něj divokou kartu, tak se nemusíme zúčastňovat okresních ani dalších kol, ale jelikož se chceme dobře připravit a potrénovat, tak jsme se zúčastnili.



ZŠ Dr. M. Tyrše - ZŠ Komenského

Do prvního utkání jsme vstoupili velice ospale a první poločas jsme dohráli za nízkého stavu. Do druhého jsme chtěli vstoupit úplně jinak, ale bylo to naopak. Nakonec jsme skóre nahnali až těsně před koncem a připsali si první výhru.

ZŠ Na Stráni - ZŠ Komenského

Druhé utkání už bylo úplně jiné. Výbornou obranou jsme si zajistili vysoké vedení a mohli tak v klidu dohrát.

ZŠ a MŠ Školní - ZŠ Komenského

Předposlední utkání pro nás mělo být nejtěžší, ale naopak celoplošnou obranou a kolektivním výkonem jsme zajistili opět vysokou výhru.

Gymnázium Rumburk - ZŠ Komenského

Poslední utkání se už dohrávalo v poklidu. Sice jsme polevili v obraně a v útoku, ale i tak jsme atakovali hranici třiceti bodů a v klidu dohráli.


Výsledkem jsou zlaté medaile a postup na Krajské finále v Ústí nad Labem ve středu 28. března.

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page