top of page
  • Matěj Anderle

Turnaj o pohár města Liberce U11

V sobotu 12. května v brzkých ranních hodinách jsme společně s U12 vyrazili na dvoudenní turnaj do Liberce. Po namáhavé cestě jsme se ubytovali a šli připravit na první utkání. Turnaj se hrál stylem každý s každým v jedné skupině o pěti týmech.

BA Lynx Liberec - BK Děčín 21:39

První utkání bylo celkem jasné, už od první minuty, co jsme nastoupili proti domácímu celku, jsme byli jasně lepším týmem a díky tomu jsme kontrolovaně vyhráli o 18 bodů. Chválím tým za bojovnost a rychlou hru na koš, utkání bylo velice týmové.


Slavoj BK Litoměřice - BK Děčín 42:12

Druhé utkání bylo smolné a to doslova. Těsně před utkáním nám odpadli 2 důležití hráči a po 12 vteřinách nám na chvíli vypadl ještě jeden. Navíc celek Slavoje byl poměrně kvalitnější a vyšší. Nakonec to byl takový zápas, kdy jsme se spíš trápili, možná to bylo tou cestou vlakem anebo z předchozího zápasu.



Druhý den jsme chtěli vyhrát obě dvě utkání a skončit celkově na 2. místě. Opět jsme čekali těžká utkání nejprve s Lokomotivou Liberec a poté s Varnsdorfem. S oběma soupeři jsme se potkali už v sezóně, takže jsme je dobře znali (Liberec 2x a 2x výhra, Varnsdorf 3x - 3x těsná prohra).

Lokomotiva Liberec - BK Děčín 37:40

Třetí utkání na turnaji a proti již zmiňovanému Liberci tamější Lokomotivě, se kterou jsme trenérsky spřátelení.

Již od začátku jsme počítali s těžkým utkáním, soupeřky byly minimálně o hlavu vyšší a to se hned od začátku utkání projevilo. Celý průběh prvního poločasu utkání byl v režii Lokomotivy. V poločase jsme totálně proházeli obě pětky a snažili se dotáhnout ztrátu.


Ve 3. čtvrtině jsme pouze výsledek drželi. Až po našem timeoutu 4 minuty před koncem začal obrat. V tu chvíli to bylo o 10 bodů a my, jakoby chytli náboj a do konce základní hrací doby jsme se dostali do vedení o 3 body a zápas udrželi. Děkuji hráčům, byl to super zážitek.

Slovan Varnsdorf - BK Děčín 26:18

Poslední utkání bylo celý zápas herně vyrovnané. Bohužel ve 3. čtvrtině jsme neproměnili ani jeden koš a Slovan vedl o 8 bodů. Chtěli jsme zkusit obrat jako v minulém utkání, bojovali jsme, ale nedokázali jsme proměnit ani nejjednodušší střely. Byla to smolná čtvrtina. Chválím hráče za bojovnost a aktivitu ve hře.


Z turnaje odjíždíme plni zkušeností. Věřím, že si hráči turnaj užili. 3. místo z 5 je hodně dobré, ale mohli jsme být i lepší.



Sestava týmu: Kotrbová, Houška, Matějovská, Nevečeřalova, Pták, Netolický, Buriánek, Černý, Hozák, Houser, Vyšohlíd, Fiala, Gabriel, Milič, Bilič, Zelený. MVP našeho týmu: Marek Houška.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page