top of page
  • Matěj Anderle

U12 B - Přípravný turnaj v Litoměřicích

V sobotu 8. září jsme odjeli na turnaj do nedalekých Litoměřic. Na místním Slavoji nás čekala 3 utkání s kvalitními soupeři.


BA Tygři Louny - BK Horejsek Děčín 45:12


První utkání a hned proti silnému soupeři z Loun jsme spíše prospali. Nekoncentrovanost a malá bojovnost vystihla celé utkání. Bylo vidět, že jsme si prázdniny užili výhradně u moře.


Body: Buriánek a Milič 4, Kalous a Fiala 2.


BK Teplice - BK Horejsek Děčín 22:14


Druhé utkání bylo proti soupeři, který byl pro nás nejpřijatelnější. Bylo to spíše utkání na zemi a vše v soubojích. Tři čtvrtiny jsme soupeři odolávali, ale bohužel jsme odešli fyzicky a soupeř na konci urval vítězství. Chválím tým za výbornou bojovnost a agresivitu.


Body: Kučera 5, Milič a Grosman 3, Kubát 2, Zelený 1.


BK Horejsek Děčín - Slavoj BK Litoměřice 7:44


Poslední utkání bylo spíše o tom, jestli dohrajeme. Těsně před utkáním nám odpadli tři důležití hráči ze zdravotních důvodů. S pořadateli bylo dohodnuto střídání dle libosti, čili jsme mohli hrát ve větší rotaci. Bohužel nás postihla i fyzická únava. Za soupeřem jsme spíše vláli a díky tomu si připsal další prohru.


Body: Netolický 3, Milič a Kučera 2.


Z turnaje odjíždíme plni nových zkušeností, a i když jsme příliš neobstáli, jsme spokojení. Víme, co musíme zlepšovat a kde děláme největší chyby.



Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page