top of page
  • Petr Ďurana

Přehled utkání mládežnických týmů BK Děčín v tomto týdnu

O víkendu čeká naši basketbalovou mládež pouze 6 soutěžních zápasů, z toho jen jeden jediný na domácí palubovce v našem ARMEX Sportcentru. V neděli dopoledne se však na děčínské palubovce odehraje první z nesoutěžních turnajů nejmenších dětí za účasti naší chlapecké přípravky, naší dívčí přípravky a smíšeného týmu z Chomutova.

Muži SčL zajíždějí dnes večer (20:00 hod.) ke 2. kolu Severočeské ligy na teplickou palubovku.

Trenér Radek Kroupa: „Soupeře známe dobře, ve svém týmu mají zkušené hráče, kteří jsou schopni ohrozit koš z krátké i dlouhé vzdálenosti. Pokud chceme pomýšlet na výhru, musíme dobře bránit a pohlídat si obranný doskok a z toho rychle přecházet na útočnou polovinu.

Muži Křešice hrající oblastní přebor zajíždějí také dnes v 19:30 hod. na palubovku týmu REAL Roudnice n. L.

Trenér Ladislav Rous: „Družstvo Křešic si jede zahrát pro radost do Roudnice. Když bude dobrá konstelace, tak i vyhrát.

První tým kadetů U17A odehraje v sobotu brzo ráno (9:15 hod.) na domácí palubovce další zápas nadregionální ligy když hostí Mariánské Lázně.

Trenér Josef Plachý: „Třetí mistrovský zápas. Pokud k němu přistoupíme tak, jak máme, tak se myslím nemusíme obávat o výsledek. Uvidíme co s námi a se soupeřem udělá ten brzký začátek :-)

Rezerva kadetů U17B zajíždí ve stejné soutěži v sobotu dopoledne (10:30 hod.) naopak na palubovku soupeře do Sokolova.

Kadetky U17 odehrají v sobotu před obědem (11:00 hod.) první soutěžní zápas nadregionální ligy na palubovce litoměřického béčka Slovanu.

Trenér Karel Záleský: „Stejně jako loni zahajují děvčata ročníku 2003 svou sezónu na palubovce litoměřického Slovanu. Věříme, že letošní vstup do soutěže se nám podaří lépe.

V neděli odehraje soutěžní zápas jediný tým a to mladší žáci U14, kteří zajíždějí brzo ráno (9:00 hod.) na palubovku pražské Sparty, kde je čeká důležitý ligový zápas.

Trenér Karel Záleský: „V neděli nás čeká první z pražských soupeřů v lize U14. Na Spartu zajíždíme s odhodláním soupeře potrápit a přivézt další body.

V neděli mezi 10:00 a 13:00 hostíme v naší hale turnaj nejmenších dětí U10. Turnaj bude sestávat z utkání 3x3 a 5x5 mezi jednotlivými týmy ale s upravenými pravidly basketbalu (herní doba, počet hráčů, střídání, vhazování z autu, tolerance drobných přestupků - driblink, kroky, bez trestných hodů, nepočítání faulů, neuplatnění pravidel 3, 8 a 24 vteřin apod.) a z individuálních a týmových dovednostních soutěží.

Motto turnaje: "Bavit se hrou v prostředí zbaveném stresu, užívat si pohyb, potkávat nové kamarády, zažívat emoce při vítězstvích i porážkách, ale s potlačením významu konečného výsledku, a při tom všem co nejvíce hrát, co nejméně stát a rozumět tomu, co se na hřišti děje."


(pro větší zobrazení a aktuální údaje o jednotlivých zápasech - čas začátku utkání, rozhodčí apod. - klikněte na obrázek)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page