top of page
  • Matěj Anderle

Jr. NBA League - 1. kolo z pohledu týmu Milwaukee Bucks (ZŠ Komenského Děčín)

Čekalo nás první kolo Jr. NBA League Divize A - Severní Čechy. Spousta nových poznatků z basketbalu a šance odehrát kvalitní utkání proti různým soupeřům.

ZŠ Komenského Děčín - ZŠ Kpt. Jaroše Louny 16:50

Výsledek prvního utkání na turnaji vypadá velice jednoznačně, ale vůbec tomu tak nebylo. V prvním poločase se hra přelévala ze strany na stranu. Druhý poločas byl ovšem úplně jiný. Detroit Pistons (Louny) se jasně uchopil kontroly nad utkáním a celkem jasně ovládl druhý poločas.

ZŠ Komenského náměstí Děčín - ZŠ Na Příkopech Chomutov 34:10

Druhé utkání turnaje bylo s přijatelnějším soupeřem (Cleveland Cavaliers), který měl být lepší, ale díky naší skvělé hře se karty obrátily. Soupeře jsme porazili úplně ve všem a zajistili si první výhru na turnaji.

ZŠ Dr. M. Tyrše Děčín - ZŠ Komenského Děčín 34:22

Poslední utkání bylo, stejně jako první, proti silnému soupeři (Chicago Bulls). Naši chlapci ovšem předvedli sympatický výkon a ukázali, že můžou hrát s každým. Utkání se přelévalo ze strany na stranu, ale v poslední čtvrtině jsme odešli fyzicky a soupeř si připsal další výhru na turnaji.

Sestava: Buriánek, Černý, Hyka, Kluzáček, Kubát, Kučera, Kučírek, Nedorost, Netolický, Špánik, Tomka, Trnečka, Válková, Černá a Zelinková.

Dávám svým hráčům kredit za předvedený a nebojácný výkon ve všech utkáních.


Kompletní výsledky jsou k dispozici zde. Oficiální fotogalerie je zde a fotogalerie od paní Kučírkové zde.

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page