top of page
  • Jakub Krakovič

U19 - Na palubovkách severočeských soupeřů vysoké prohry

Sluneta Ústí nad Labem - BK Horejsek Děčín 93:46 (30:15, 49:27, 66:36)

V sobotu odjel tým U19 k dalšímu ligovému zápasu na palubovku Slunety. Začátek utkání se nám nepovedl, zaspali jsme ho a tak jsme první čtvrtinu prohráli 30:15. Ve druhé čtvrtině jsme se zlepšili v obraně a povedlo se nám hrát chvílemi vyrovnaný zápas. Druhý poločas byl jako přes kopírku, akorát jsme hráli vyrovnaně třetí čtvrtinu a ve čtvrté jsme byli všude pozdě.

Body: Machýl 11 (1x3), Fichtner 10, Kunst 7, Fujera 6, Helvig 5, Ďurana 4, Šešulka 5, Dobrovolný 1.



BK Levharti Chomutov - BK Horejsek Děčín 110:47 (33:13, 55:31, 82:42)

V neděli jsme odehráli další kolo na palubovce neporaženého Chomutova. Na zápas jsme odcestovali v 8 hráčích. Chtěli jsme předvést výkon s nasazením a bojovností. To se nám povedlo v prvním poločase, kdy jsme byli aktivní v útoku, všichni hráči byli nebezpeční. Soupeř využíval svých silných zbraní, zejména na útočném doskoku.

V poločase jsme si řekli, že chceme zlepšit obraný doskok a pokračovat v naší aktivní hře ale do druhého poločasu nastoupil úplně jiný tým. Začali jsme jednoduše ztrácet balóny a soupeř začal dvojtaktové cvičení. Naše bojovnost a nasazení zůstalo v prvním poločase. Soupeři jsme absolutně odevzdali druhý poločas a tím nechali zapomenout na dobrý výkon v tom prvním.

Body: Machýl 18 (2x3), Fujera 10 (2x3), Freiberg 7, Šešulka 6, Ďurana 4, Kunst 2.



Teď máme 14 dní na to, abychom se připravili na dvojzápas s Varnsdorfem, kdy budeme chtít uspět, ale nic nepřijde samo. Každý hráč musí na hřišti nechat všechno, aby tým byl úspěšný.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page