top of page
  • Petr Ďurana

Přehled utkání mládežnických týmů BK Děčín v tomto týdnu

Nadcházející víkend přinese 12 soutěžních zápasů naší mládeže, z toho až na dvě výjimky se všechna utkání hrají na naší domácí palubovce v ARMEX Sportcentru resp. jeden zápas se odehraje ve sportovní hale v Křešicích:




Basketbalový víkend zahájí v pátek večer (19:30 hod.) muži hrající Severočeskou ligu když přivítají Slovan Varnsdorf. Náš tým je na tom zápasově trochu lépe (3:2, soupeř 2:3) a i domácí palubovka a podpora našich fanoušků by nám měla pomoci k další výhře.

Trenér Radek Kroupa: „Severočeská liga jede dál a v dalším kole přivítáme na domácí půdě Slovan Varnsdorf. Nečeká nás lehké utkání, Varnsdorf dokáže hrát velmi nepříjemně, proto budeme muset být ostražití na obou částech hřiště. Budeme chtít navázat na velmi dobrý výkon z Liberce, tzn. dobře bránit, pohlídat si doskok a v útoku hrát týmově. Pokud toto dodržíme, věřím že si připíšeme další 2 body do tabulky.


po vítězství v Liberci na místní USK Slavie


Přibližně ve stejnou dobu (20:00 hod.), ale ve sportovní hale v Křešicích, odehraje svůj další zápas oblastního přeboru mužů tým Křešic, když vyzve roudnickou BA 2006. Oba týmy uzavírají tabulku (Křešice 6. 0:4, hosté 5. 1:3), takže se dá očekávat vyrovnané utkání.



Druhý děčínský tým v oblastním přeboru mužů, juniorka, zajíždí v sobotu odpoledne (15:00 hod.) k utkání do České Lípy. Oba týmy jsou na čele soutěže (Děčín 1. 4:0, domácí 2. 3:1), takže se dá taktéž očekávat vyrovnané utkání.

Trenér Petr Ďurana: „V netradiční den a čas zajíždíme k poslednímu utkání první poloviny soutěže do České Lípy. Soupeř hraje letos výborně, o čemž svědčí i jeho postavení v tabulce. Očekávám těžké utkání, my se však pokusíme přivézt oba body, které by se nám při závěrečném zúčtování mohly hodně hodit.


po vítězném utkání v České Lípě v prosinci 2017


Rezerva našich kadetů U17B přivítá v neděli po obědě (13:00 hod.) v nadregionální lize Klášterec nad Ohří. Dosavadní výsledky favorizují spíše náš tým.

Trenér Robert Landa: „Na Klášterec se nemůžeme netěšit. Jeho dosavadní výsledky totiž naznačují, že se náš B-tým dočká dalšího vítězství. Do sestavy zapojíme i tři nováčky a budeme hrát o sto pět.


tým na rozhledně Na Horách po utkání v Roudnici n.L.


Kadetky U17 odehrají na naší palubovce taktéž zápasy nadregionální ligy, když v sobotu pozdě večer (20:00 hod.) vyzvou ASK Lovosice a v neděli odpoledne (15:00 hod.) lounské Tygřice. Oba zápasy bychom měli zvládnout, nedělní však bude určitě těžší.

Trenér Karel Záleský: „Dívky U17 sehrají o víkendu další 2 utkání, kdy v sobotu v netradičním čase od 20 hodin přivítají na domácí palubovce ASK Lovosice a v neděli od 15 doposud neporažený tým BA Tygřice Louny. I přes velkou marodku věřím, že domácí palubovku uhájíme a připíšeme si další vítězství.


po vítězném utkání nad Lokomotivou Liberec


O víkendu odehrají ligoví mladší žáci U14 dvojičku s libereckými Kondory, v sobotu brzy ráno (9:00 hod.) na naší palubovce a v neděli v 9:30 hod. v Liberci.

Trenér Karel Záleský: „O nastávajícím víkendu odehrajeme dvojičku s Kondory Liberec. S mladými Kondory by mělo být utkání jedno z těch snadnějších a věřím že si připíšeme další 2 výhry v lize U14.


z domácího utkání s Mělníkem


Oba týmy mladších minižáků U12 čekají o víkendu na domácí palubovce dvojzápasy oblastního přeboru. První tým se v sobotu po obědě (12:30 a 14:15 hod.) utká s LYNX Liberec a rezerva v neděli dopoledne (9:00 a 11:00 hod.) se Slavojem Litoměřice. Sobotní utkání bychom měli bez problému zvládnout, nedělní však budou velmi těžká.

Trenér týmu U12A Jakub Houška: „Čeká nás další dvojzápas a tentokráte s Libercem. Uvidíme, v jakém složení soupeř přijede. My jsme v týdnu odehráli skvělý zápas s USK a určitě na to chceme navázat.

Trenér týmu U12B Matěj Anderle: „V neděli nás čekají další dvě domácí utkání, opět proti lepšímu soupeři. Chceme předvést soustředěný výkon po celá dvě utkání. Hlavně se zaměřením na zlepšenou obranu a bojovnost. Z předešlých utkání víme, že jsme schopni hrát s každým soupeřem.

B-tým na přípravném turnaji na Slavoji Litoměřice


V Chomutově a v Litoměřicích se v sobotu dopoledne odehrají nesoutěžní turnaje nejmenších hráčů a hráček, tzv. MINICUPY U10 - turnaje 3 týmů, kdy se soutěží v dovednosti a hrají zjednodušené zápasy s upravenými pravidly.


Na litoměřický Slavoj odjíždí naše chlapecká přípravka. Domácí a náš tým doplní varnsdorfský Slovan. Turnaje v Chomutově se zúčastní naše dívky a třetím týmem bude ASK Lovosice.


po prvním MINICUPu v Děčíně


(pro větší zobrazení a aktuální údaje o jednotlivých zápasech - čas začátku utkání, rozhodčí apod. - klikněte na obrázek)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page