top of page
  • Radek Kroupa

Muži SčL - Cenná výhra z Loun

BA Louny - BK Horejsek Děčín 75:86 (23:10, 34:33, 60:54)

V pátek jsme se k dalšímu kolu Severočeské ligy vydali na palubovku BA Louny. Začátek utkání byl z naší strany špatný, domácí do zápasu vstoupili se zónovou obranou, na kterou jsme ze začátku nemohli najít recept a domácí vedli 9:0. Po našem timeoutu jsme se v útoku osmělili, ale i tak jsme první čtvrtinu prohráli 23:10. Do druhé čtvrtiny jsme měli lepší vstup, během prvních 3 minut jsme trefili tři trojky, do konce čtvrtiny jsme jich celkem proměnili pět a i díky zlepšené obraně jsme tuto čtvrtinu vyhráli 23:11.

Do druhého poločasu přešli domácí do osobní obrany, do které se nám hrálo lépe. Domácí sice odskočili na začátku na rozdíl 7 bodů, ale po timeoutu se nám povedlo dostat se do vedení, ale nepovedl se nám závěr čtvrtiny, Louny šli do poslední čtvrtiny s náskokem 6 bodů. Chtěli jsme náskok domácích smazat co nejdříve a to se nám povedlo během prvních pěti minut, kdy jsme se dostali na dostřel 4 bodů.


Poslední pětiminutovka hry vyšla lépe jednoznačně nám, díky pozorné obraně, pohlídanému obrannému doskoku a pěkné hře v útoku jsme ji vyhráli 21:6, a odvezli si tak z palubovky Loun velmi cennou výhru.

Body: Písařík 19 (4x3), Bažant 17 (4x3), Unar 12, Zuček 12, Trbola 8, Černý 6, Zavadil 5 (1x3), Inger 4, Ondráš 3 (1x3).

Pochvala všem hráčům za předvedený výkon a podporu z lavičky.


Další zápas nás čeká v pátek v Maroldovce, kdy hostíme ústeckou Slunetu.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page