top of page
  • Matěj Anderle

Jr. NBA League - Třetí a zároveň poslední kolo

V pondělí 12. listopadu se v ústeckém Sluneta Sportcentru odehrálo poslední kolo Jr. NBA League Divize A - Severní Čechy. Pro náš tým Milwaukee Bucks (ZŠ Komenského) to už předem nevypadalo nadějně s postupem do dalších kol, ale přesto jsme chtěli předvést, co nejlepší výkony a poprat se o nějakou další výhru.

Děčín - Louny 22:47

V prvním utkání jsme narazili na Louny, jednoho z kvalitnějších soupeřů naší skupiny. Od začátku jsme na soupeře vyvíjeli velký tlak a odehráli vyrovnaný první poločas. Bohužel v druhém poločase soupeř zabral a odskočil na konečný výsledek, na který jsme nestihli zareagovat.

Děčín (ZŠ Komenského) - Děčín (ZŠ Dr. M. Tyrše) 24:26

Druhé utkání bylo oproti ještě lepšímu soupeři, než jsou Louny. Chtěli jsme se poprat o lepší výsledek než v předchozím zápase, což se také stalo. První poločas byl celkem vyrovnaný. V druhém ovšem soupeř odskočil. Před koncem utkání jsme se dostali dokonce do vedení o 2 body, bohužel poté jsme už netrefili další koš.

Byla to celkem smůla, kluci si výhru zasloužili, z posledních 12 střel jsme neproměnili ani jednu. V poslední minutě jsme dostali koš, kterým se dostal soupeř do vedení o 2 body a to si nenechal vzít. Prohra mě velice mrzela, neštěstí při střelách, které jen těsně vypadly od koše, nás stály vítězství. Nicméně dávám velkým kredit svým hráčům za předvedený výkon.

Děčín - Ústí nad Labem 18:42

Hned po těsně prohraném utkání nás čekal další zápas. Pro tým to velice náročné. Dva hráči byli zraněni, tým byl psychicky i fyzicky vyčerpán, většina hráčů prohru nesla velice těžce, bohužel to je sport. Po motivačním a povzbuzujícím proslovu jsme se pustili do posledního utkání. Bohužel již zmíněné vyčerpání nás velice sesouvalo dolu a soupeř plný energie si došel pro jednoznačnou výhru.

Chtěl bych pogratulovat týmu Chicago Bulls (ZŠ Dr. M. Tyrše) k postupu do další fáze.

Chtěl bych velice pochválit hráče za předvedené výkony dnes a i v minulých kolech, hodně jim to dalo a důležité je, že si to užili. Sice v turnaji končíme, ale s hlavou vzhůru, protože jsme předvedli nádherné výkony se stále zvyšující se tendencí.


MVP našeho týmu se stal Tomáš Hyka.

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page