top of page
  • Petr Ďurana

Přehled utkání mládežnických týmů BK Děčín v tomto týdnu

O nadcházejícím víkendu (resp. první zápasy se hrají již dnes) čeká naši basketbalovou mládež 12 soutěžních zápasů, z nichž polovina na domácí palubovce v ARMEX Sportcentru resp. dva zápasy se odehrají ve Sportovní hale v Křešicích:




V pátek v 19:30 hod. se v ARMEX Sportcentru utkají naši muži hrající Severočeskou ligu v derby s ústeckou Slunetou. Děčínský tým je aktuálně v tabulce na 3. místě s bilancí 5:2, soupeř o příčku níž, bilance 3:4.

Trenér Radek Kroupa:Tým hostů je složen ze zkušených hráčů společně se šikovnými mladíky. K vítězství nám pomůže rychlá hra na útočnou polovinu, společně s dobrou obranou a minimem ztrát. Pozor si budeme muset dát na střelbu Ústí, kterým když „lepí“, tak je těžké je ubránit. My budeme chtít vyhrát a potvrdit tak naše třetí místo, které nám náleží, a také chceme zůstat v kontaktu s vedoucí dvojicí - Chomutovem a Teplicemi.


po nedávném vítězství v Lounech


Muži juniorka hrající oblastní přebor mužů zajíždějí naopak ve stejný čas na palubovku soupeře - roudnického REALU k odloženému zápasu 6. kola.

Trenér Petr Ďurana: „Soupeře jsme sice doma porazili 66:44, ale na roudnické palubovce to bude jiný, mnohem těžší, zápas. Oba týmy usilují o postup do finálové skupiny o 1.-3. místo, proto nejenom každý bod, ale i každý koš bude důležitý. Budeme se snažit přivézt co nejlepší výsledek."


po domácím vítězství nad REALem

Kadeti U17A hostí v sobotu po obědě (13:00 hod.) v nadregionální lize béčko roudnické BA 2006’. V neúplné tabulce je náš tým třetí (3:1), soupeř čtvrtý (2:3).

Trenér Josef Plachý: „Čeká nás jeden z lepších týmů naší soutěže, ale je to domácí utkání, a pokud k tomu přistoupíme jako k minulému utkání venku, tak nemám strach a mohu jen doporučit přijít se podívat na výkon kluků…



Rezervní tým kadetů U17B, odehraje svůj zápas ve stejné soutěži a ve stejný čas, ale v neděli, když hostí dosud neporažené lounské Tygry.

Trenér Robert Landa: „V neděli bude náš tým hrát proti 4K kvalitě Loun. Vedoucí tým nadregionální ligy spoléhá na čtveřici hráčů: Kocourek, Kocourek, Kocek a Kučera. My nastoupíme proti Lounům stále ještě bez Louna. Chceme odehrát pěkné utkání s nasazením a snahou o co nejlepší výsledek.


po zápase v Roudnici nad Labem


Kadetky U17 naopak o víkendu zajíždějí v nadregionální lize na palubovky soupeřů, v sobotu v 13:30 hod. do Slaného a v neděli v 10:30 do Berouna. Utkání v sobotu bude těžší, ale určitě nejsme bez šance.


Starší žákyně U15 zajíždějí taktéž v nadregionální lize již v pátek večer (18:00 a 19:30 hod.) do Teplic k dvojzápasu. Naše dívky by měly přivézt 2 vítězství.

po utkání v Křešicích


Mladší žáci U14 v lize o víkendu v sobotu v 9:00 hod. přivítají Roudnici nad Labem a v neděli ve stejnou dobu naopak zajíždějí na Mělník. Sobotního soupeře jsme na jeho palubovce porazili 92:62, nedělního doma 91:38, ale nebyla to jednoduchá utkání.


Trenér Karel Záleský: "V sobotu přivítáme na domácí palubovce hráče z Roudnice. Na jejich palubovce jsme vyhráli 92:62, po ne příliš zdařilém výkonu. Doufám, že na domácí palubovce se nám povede lépe a budeme se prezentovat pěkným mládežnickým basketbalem."


po utkání v Liberci


Již ve čtvrtek odpoledne (15:00 a 16:30 hod.) se v Křešicích odehraje dvojutkání oblastního přeboru mezi našimi týmy mladších minižáků. V posledním dvojzápase vysoko vyhrál náš první tým.

Trenér týmu U12A Jakub Houška: „Čeká nás odveta s U12B, kde bych rád dal šanci i klukům z U11. Uvidíme, jak to celé bude probíhat, ale i pro kluky z béčka to bude lepší a zajímavější…

Trenér týmu U12B Matěj Anderle: „Ve čtvrtek nás čekají další utkání, opět proti týmu U12A. Pro tato dvě utkání jsme si dali cíl odehrát kvalitních 32 minut plných bojovnosti a celkového nasazení. Pokud se tak stane, můžeme pomýšlet na pro nás pozitivní výsledek.

stmelování týmu na bowlingu


V Lovosicích v sobotu a v Děčíně v neděli dopoledne se odehrají nesoutěžní turnaje nejmenších hráčů a hráček, tzv. MINICUPY U10 - turnaje 3 týmů, kdy se soutěží v dovednosti a hrají zjednodušené zápasy s upravenými pravidly.


Do Lovosic odjíždí naše dívčí přípravka. Domácí ASK a náš tým doplní dívky z ústecké Slunety. Turnaje v Děčíně se zúčastní naši chlapci, Slovan Varnsdorf a kluci ze Slunety.



(pro větší zobrazení a aktuální údaje o jednotlivých zápasech - čas začátku utkání, rozhodčí apod. - klikněte na obrázek)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page