top of page
  • Petr Ďurana

Přehled utkání mládežnických týmů BK Děčín v tomto týdnu

O nadcházejícím víkendu se pouze 2 zápasy děčínské basketbalové mládeže hrají na naší palubovce - nadregionální U17A v neděli dopoledne v ARMEX Sportcentru a muži v oblastním přeboru v pátek večer ve Sportovní hale v Křešicích. Zbývajících 9 soutěžních zápasů se uskuteční na palubovkách soupeřů.




Již dnes večer v 19:30 hod. zajíždějí muži SčL k dalšímu zápasu Severočeské ligy do Chomutova. Na děčínské palubovce jsme prohráli 56:94, takže domácí jsou favoritem. Trenér Radek Kroupa: „Ve čtvrtek se tým SčL představí na palubovce vedoucího Chomutova. Domácí tým jasně dominuje tabulce, soupeřům rozdává stovky jak na běžícím páse. My tam utkání rozhodně nejedeme jen tak odehrát, ale pojedeme se porvat o co nejlepší výsledek.


z nedávného domácího utkání s Teplicemi

V pátek ve 20:00 hod. se ve Sportovní hale v Křešicích odehraje děčínské derby v oblastním přeboru mužů, když domácí Křešice hostí děčínskou Juniorku, která v předchozím zápase byla úspěšnější když vyhrála 64:53. Trenér Juniorky Petr Ďurana: „V pátek nás čeká derby s Křešicemi, které mají v soutěži zatím jen jednu výhru, ale prezentují se sympatickými výsledky, kdy se soupeřem minimálně do poločasu vždy drží krok. Musíme si zejména dát pozor na rychlé protiútoky jejich mladíků a jejich dobrou střelbu. Pokud to naopak budeme my, kdo bude hrát rychle, dobře doskakovat pod oběma koši a dobře bránit perimetr, můžeme pomýšlet na další vítězství.


Juniorka po vítězném domácím utkání s ústeckým Skřivánkem


Tým kadetů U17A čeká v neděli před obědem (11:00 hod.) domácí zápas v Nadregionální lize se Sokolovem, s kterým jsme se letos ještě nestřetli. Podle dosavadních výsledků v soutěži a i díky domácímu prostředí, jsme mírným favoritem. Trenér Josef Plachý: „V neděli nás po dlouhé době čeká zápas proti družstvu, které by mělo být na podobné úrovni jako my. Já osobně se na něj těším, protože doufám, že i na hře proti soupeři na naší úrovni bude znát posun, který jsme udělali, a opět platí: pokud budeme hrát s nasazením a elánem s jakým přistupujeme k tréninku, nemusíme se ničeho obávat a budeme na konci slavit.


vysoké vítězství v Boru


Druhý náš tým v této soutěži, rezerva U17B naopak v sobotu odpoledne (16:30 hod.) zajíždí do Rokycan. I s tímto soupeřem naše béčko nemá zkušenost, opět podle dosud odehraných zápasů jsou favoritem domácí.



Kadetky U17 taktéž v Nadregionální lize, taktéž v sobotu, téměř ve stejný čas (17:00) a taktéž palubovka soupeře - Liberec.

Trenér Karel Záleský: „Děvčata U17 odehrají své další utkání na palubovce Lokomotivy Liberec. Domácí zápas jsme vyhráli 60:31, ale pod Ještěd zajíždíme s pozměněným týmem, kdy téměř polovina týmu získává své první herní zkušenosti. I přesto věřím v sílu našich Válečnic a přivezeme si další vítězství.


vítězné domácí utkání se Slovanem Litoměřice B


Mladší žáci U14 ukončí základní část ligy dvěma utkáními na palubovkách soupeře – v sobotu večer (18:00 hod.) v Kbelích a v neděli pozdě odpoledne (16:30) v Kunraticích. Doma jsme s prvním soupeřem prohráli 46:82, ale druhého porazili 86:36, tedy papíroví favorité jsou víceméně jasní. Trenér Karel Záleský: „Dvě náročná utkání základní hrací části, nás čekají o 3. adventním víkendu na venkovních palubovkách. V sobotu Sokol Kbely a v neděli neméně důležitý zápas s BK Kunratice, kde si můžeme posílit postupové šance do extraligy. Věřím v úspěšnou misi, i když to budeme mít v oslabené sestavě, mínus 4 hráči základní rotace, nelehké.


vítězné domácí utkání s pražskou Spartou


Mladší minižáci U12 odehrají další dvojzápas oblastního přeboru v neděli dopoledne (9:30 a 11:15 hod.) v Liberci. Místní BA LYNX jsme doma porazili 130:14 a 103:20. Trenér Jakub Houška: „S Libercem uzavřeme zápasy naší skupiny. Pokusíme se dát opět prostor mladším hráčům, ať si zvykají a bojují o své pozice v našem týmu. Poslední zápasy a pak již Vááánoce :-)


přípravné utkání na pražském USK


(pro větší zobrazení a aktuální údaje o jednotlivých zápasech - čas začátku utkání, rozhodčí apod. - klikněte na obrázek)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page