top of page
  • Jan Kout

U13 - Po prvním kole finálové skupiny 1:1

V sobotu 5. ledna odehrálo družstvo U13 první utkání finálové skupiny na domácí palubovce proti Slunetě. Velice bojovná utkání, kde se sváděl souboj o každý centimetr palubovky, za podpory obou fanouškovských táborů.


Válečníci Děčín - SLUNETA Ústí n.L. 37:41 (6:8, 17:20, 24:29)


V prvním utkání se žádné z družstev nedostalo do vyššího bodového vedení. Rozdíl skóre jednotlivých čtvrtin nebyl vyšší než 2 body. V poslední čtvrtině, kdy nás dvěma těžkými trojkami podržel Hubka, jsme se dostali na dostřel 1 bodu ale bohužel neproměněné nájezdy a také neproměněné trestné hody (16:4 v celém zápase) znamenalo, že se z vydřeného vítězství o 4 body radoval soupeř z Ústí.


Válečníci Děčín - SLUNETA Ústí n.L. 42:41 (5:10, 16:25, 31:33)


Ve druhém zápase měl soupeř do poločasu trošičku navrch. Ale my jsme také nepředváděli špatný výkon. V poločase prohráváme o 9 bodů. Avšak do druhého poločasu jsme vstoupili s velikým odhodláním a výbornou obranou, podpořenou i kvalitním útokem jsme rozdíl skóre stáhli na 2 body. V poslední čtvrtině jsme se bojovným výkonem dostali opět na rozdíl jediného bodu a chvíli před koncem rozhodl utkání střelou zpod koše levou rukou po otočce Bečka. Poté jsme ještě museli ubránit útok Slunety a pak jsme se mohli radovat z důležitého vítězství.


Pochvala všem hráčům a poděkování rodičům za podporu.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page