top of page
  • Jakub Houška

U11 - První kvalifikační vítězství nad Litoměřicemi

Slavoj Litoměřice - Válečníci Děčín 38:59 (3:21, 15:25, 25:37)

Do kvalifikačního zápasu o Národní finále U11 proti Slavoji jsme vstupovali s velkým respektem, protože jsme věděli, že domácí hrají dobře a tak jsme očekávali vyrovnané utkání. Myslím si, že jsme je ale docela zaskočili a první čtvrtinu jasně vyhráli. Nejvíce jsme se trápili ve druhé čtvrtině, kdy nám nevycházelo téměř nic. Po prostřídání sestav do druhého poločasu už jsme měli vývoj zápasu ve svých rukou a dokráčeli jsme si pro první a velice důležité vítězství.

Válečníci Děčín - BA LYNX Liberec 60:32 (11:8, 26:14, 40:26)

V druhém zápase proti LYNX už hráli více kluci, kteří nedostali takový prostor proti Slavoji, ale i tak se dobře oťukávali a snažili se tak, jak jsme jim s mým asistentem Lukášem Houserem říkali. Zápas jsme nakonec také vyhráli a tak to byla úspěšná neděle.

Nejvíce mě ale těší, že jsme schopni všichni skórovat a dle toho také vypadala tabulka střelců. Není to jen o jednom člověku, i když je jasné, že je někdo pro tým více důležitý. Snažíme se hrát kolektivně a tak mám radost, že naše U11 zdárně navazují na velice kvalitní tým u12.


Držte nám palce, protože jsme opravdu blízko Národního finále, které by pro U11 bylo naprosto skvělé.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page