top of page
  • Honza Kout

U13 - Nechybělo moc a tradičního rivala jsme porazili

V sobotu odpoledne čekala družstvo U13 další utkání finálové skupiny na palubovce už tradičního rivala BA Roudnice nad Labem. Nechybělo moc a recept na vítězství jsme našli, ale 4 body bohužel ještě zůstávají u soupeře.

BA 2006 Roudnice n.L. - Válečníci Děčín 52:41 (14:6, 23:16, 38:24)

V prvním utkání měl soupeř celou dobu mírně navrch. V poločase jsme ztráceli 7 bodů, ale otočit skóre v náš prospěch se bohužel nepodařilo a z vítězství o 11 bodů se tak mohlo radovat domácí družstvo.



BA 2006 Roudnice n.L. - Válečníci Děčín 37:35 (9:12, 15:25, 27:31)

Do druhého utkání jsme vstoupili lépe, s větší chutí, bojovností a touhou po výhře. Utáhli jsme šrouby v obraně, zlepšili zakončení a spolupráci v útoku a lépe jsme plnili taktické pokyny. To všechno znamenalo, že v poločase vedeme o 10 bodů. Soupeř se ale nevzdal a ve druhém poločase byl vidět boj o každý centimetr palubovky. Soupeř začal pomalu ukrojovat naše vedení a bohužel kvůli 2 technickým chybám po hloupém faulu v poslední vteřině jsme šli do poslední čtvrtiny jen se 4 bodovým vedením.

Poslední čtvrtina už byl jen urputný boj o každý míč a každý bod. Bohužel kvůli několika hloupým chybám a často laxnímu zakončení se soupeř dostal do vedení, které už se nám nepodařilo vrátit na naší stranu a prohráváme tak po velikém boji o 2 body. Škoda, nechybělo mnoho a mohli jsme finálovou skupiny pěkně zamotat.



Všichni hráči odvedli na hřišti obrovský kus práce a zaslouží velikou pochvalu. Rodičům děkujeme za podporu.

Teď musíme zvednout hlavy a soustředit se na zbytek utkání ve finálové skupině. Nic ještě není ztraceno!!!

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page