top of page
  • Jan Skokan

U17B - I přes prohru dobrá hra proti papírovému favoritovi

Válečníci Děčín B - BK Sokolov 48:51 (14:18, 21:24, 38:39)

Trochu nečekaný průběh mělo odvetné utkání s „papírově“ lepším i vyspělejším a fyzicky zdatnějším soupeřem. Ale samotný úvod i další sled první čtvrtiny naznačil, že kromě převahy v doskakování pod oběma koši můžeme hrát vyrovnanou partii. Dílčí výsledek ve druhé části (7:6) ukázal, že obě družstva výrazně chybovala v zakončování, ale celkový projev vyzníval v náš prospěch - zlepšený boj o míč při doskakování a spousta získaných míčů v obraně.

Velmi neurovnanou a poměrně tvrdou hru viděli všichni naši příznivci i po změně stran, kde naším důležitým plusem bylo zlepšené proměňování trestných hodů. Stále bojovné pojetí nás dostávalo do menšího vedení. Závěr utkání byl dost dramatický se stálou nadějí na možný úspěch, kterou nám bohužel zarazil kapitán Sokolova s devíti body za sebou a v této šňůře i s deprimující trojkou (44:47, 44:50).

Nebylo to však všechno, protože jsme soupeře několikrát dobře ubránili a snížili až na 48:50. Škoda tak nedaných trestných hodů, avšak konečný výsledek a předvedený výkon je povzbuzující a zaslouží pochvalu.

Body: Mityska Matouš 13 (TH 7/5), Kampy 13 (1x3, 2/0), Sýkora 8 (9/4), Mityska Michal 7 (6/1), Horák Daniel 2, Řízek 2, Techl 2, Tonder 1.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page