top of page
  • Jakub Houška

U11 - Postup mezi nejlepší

U11 odehráli další kvalifikační utkání o postup na Národní finále, tedy mezi nejlepší celky v republice. Zápas to byl již druhý, a jelikož Válečníci první utkání vyhráli, mohli si zajistit postup již při druhém zápase. Do utkání vstoupili skvěle a první čtvrtinu zvítězili jasně 22:3 a určili tak ráz celého utkání.

Tým byl posílen o hráče, kteří trénují i s U12 a tak to bylo znát. Celé družstvo ale výborně bránilo a takřka Slavoj do ničeho nepustilo. Druhou a třetí čtvrtku naopak měl ve své režii Slavoj a tak se nakonec vstupovalo do poslední čtvrtky za stavu 40:32 pro Válečníky. Nakonec skvělá výhra a oslava postupu na Národní finále do Ostravy.

Slavoj Litoměřice - Válečníci Děčín 40:50 (3:22, 16:36, 32:40)

Do konce sezóny nás čekají ještě dva turnaje a ten závěrečný je u nás doma, kde můžeme postup ještě jednou oslavit :-)

Jsem rád, že jsme si splnili náš sen a postoupili opět po roce s U11 na Národní finále. Je to skvělá vizitka práce s mládeží a potvrzení toho, kam chceme směřovat. Na klucích bylo vidět velké odhodlání a je fajn, že když se sejdeme v této sestavě, tak jsme konkurenceschopní. Určitě se těšíme na finále, kde kluci dostanou další impuls v jejich práci, protože uvidí ještě daleko kvalitnější týmy, než je ten náš. A pozor, oni je jen neuvidí, ale i si proti nim zahrají. Osobně se na takovou událost velice těším.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page