top of page
  • Jakub Krakovič

U19 - Prohra doma s favorizovanou Slunetou až v prodloužení

Válečníci Děčín - SLUNETA Ústí n. L. 72:80 pp (17:25, 35:41, 57:57, 68:68)

Začátek zápasu je naši největší slabinou a to se potvrdilo i v zápase se Slunetou. Po špatných rozhodnutích v obraně a zbrklém útoku, kdy jsme nedokázali dát míč na naše podkošové hráče a skóre 17:25. Ve druhé části jsme se dokázali zlepšit, proměňovat otevřené pozice a pomalu se vyrovnávat soupeři.

Stejné nasazení pokračovalo i v druhém poločase. Přitáhli jsme se na soupeře a byla to bitva o každý míč. Zamezili jsme lehkému skórování soupeře, pohlídali si doskok a v některých pasážích dobře pohybovali míčem v útoku. Bohužel mírné vedení v poslední čtvrtině jsme nedokázali udržet. V poslední půlminutě jsme ztratili balón, následoval úmyslný faul, soupeř srovnal. My dokázali ubránit následný útok Slunety a tak se šlo do prodloužení.

V něm jsme se nechali strhnout hrou, vytratila se týmová hra a soupeř si několikrát doskočil vlastní střelu a následně nás dokázal potrestat.

Hráče chci pochválit, odvedli dobrou práci zejména na obrané polovině, což nám například proti Roudnici chybělo.

Body: Rozsypal 19 (2x3), Machýl 16 (2x3), Ďurana 10, Cita 5, Freiberg 4, Julák 4, Kunst 4, Fujera 3, Abraham 3, Dobrovolný 2, Helvig 2.

Zbývají poslední 3 zápasy sezóny a my musíme udělat maximum, abychom ligu udrželi.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page