top of page
  • Robert Landa

TÝDEN 10: Výhry si připisovaly jen mládežnické týmy

Ani jedno ze čtyř utkání mužů v tomto týdnu neskončilo vítězstvím Děčína. A-tým nestačil na Svitavy, ani na Olomoucko. Muži se Severočeské ligy doma ztratili první semifinálový zápas s favorizovanými Teplicemi a Křešice padly s ústeckým Skřivánkem. Za výhrami musíme zamířit mezi basketbalovou mládež.

A dámy mají přednost: Juniorky si poradily se Sokolkami z Nuslí 65:52. 20 bodů vsítila Natálie Kunclová. Že odveta může být sladká, zažily děčínské kadetky - nejprve jasně prohrály s litoměřickým Slovanem na jeho hřišti 67:46, hned druhý den doma zvítězily se stejnými soupeřkami 57:48.

Několik zajímavých utkání odehráli mladí Válečníci. Trojboj extraligových U14 začal v úterý zápasem s jedním z nejlepších družstev ročníku - ústeckou Slunetou (47:69), v sobotu kluci těsně nedotáhli utkání do vítězného konce na BŠ Praha (73:65), sladkou tečkou za náročným týdnem byla nedělní výhra na Spartě (80:90).

Na dvojzápas s děčínskými kadety přijeli kluci z Rokycan. V utkání s U17A (80:62) jim ještě chvíli stačil dech, v druhém zápase s U17B (93:60) skončili na lopatkách - na zádech. Následující nedělní utkání týmu U17A s Louny bylo zápasem o první místo regionální skupiny. A děčínští Válečníci nezaváhali - vedeni Rozsypalem a Fichtnerem nejml. složili dosud vedoucí Tygry z Loun 92:54.

V akci byly ještě dva týmy mladších minižáků. B-tým prohrál s Libercem 29:63 a 23:78, A-tým řekl další „ahoj Slavoj“ a byly z toho dvě výhry 12:73 a 28:45.


(pro podrobnější údaje o jednotlivých zápasech klikněte na obrázek)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page