top of page
  • Natálie Kunclová

U19 dívky - Porážka Nuslím vrácena

Válečnice Děčín - Sokol Nusle B 65:52 (20:12, 32:22, 46:37)

Ve čtvrtek 7. března jsme se v domácím prostředí utkali s týmem pražského Sokola Nusle B, se kterými jsme v sobotu prohráli nešťastně o 3 body, a tak našim hlavním úkolem bylo mu porážku vrátit. Jelikož se nám o víkendu zranila pivotka a další hráčky byly nemocné nebo zraněné, byli jsme nuceni hrát utkání pouze v 8 lidech, a to opět bez pivotek.

Od první čtvrtiny jsme se snažili hrát svojí hru, hlavně bez zbytečných ztrát. Od začátku jsme byli ve vedení. I přes to, že soupeř měl výškovou převahu, jsme se snažili bojovat a pod košem dobře odstavovat. Po první čtvrtině jsme vedli 20:12. V průběhu první čtvrtiny soupeř začal presovat po celém hřišti, v čemž pokračoval i v následujících částech. My jsme se snažili tuto obranu projít přihrávkami, což se nám dařilo. Po druhé čtvrtině stav 32:22.

Do šaten jsme šli podobně jako v Praze s 10bodovým vedením, a tak cíl byl stejný, vedení neztratit a utkání dovést do vítězného konce. Po třetí čtvrtině jsme náskok udrželi a do poslední čtvrtiny jsme šli s 9ti body navrch, stav 46:37. V poslední čtvrtině jsme už nikam nespěchali. Hráli jsme v klidu, stále bez ztrát a tak jsme nakonec utkání vyhráli rozdílem 13ti bodů a soupeři porážku vrátili 65:52.



V sobotu 16. 3. nás čeká předposlední domácí utkání s týmem Dolních Počernic.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page