top of page
  • Radek Kroupa

Muži SčL - Obsadili jsme třetí místo!!

BK Teplice - Válečníci Děčín 65:57 (19:13, 31:29, 50:36)

Druhé semifinálové utkání začalo stejně jako první v Děčíně, špatný vstup do zápasu, domácí vedení 8:0 a náš timeout. Po „tajmu“ jsme se zvedli a srovnali hru s domácími. Poslední minutu ale Teplice vyhrály 7:2 a tak skóre po prvním kvartálu bylo +6 pro Teplice. Ve druhé čtvrtině jsme začali lépe bránit, Teplice měly proti naší obraně problémy, naopak my jsme dali několik volných pozic a snížili na poločasový rozdíl na 2 body.

Ve třetí čtvrtině se utkání rozhodlo. Domácím se opět začalo dařit v útoku, včetně tří trojek během minuty, naopak my jsme se trápili jako na začátku utkání a tak rozdíl ve skóre byl najednou o 14 bodů. Do poslední čtvrtiny jsme šli s tím, že do toho dáme všechno, abychom si vynutili třetí rozhodující utkání. Domácí si ale v poslední čtvrtině vytvořili až 17ti bodové vedení, které se nám už těžko dohánělo. Přesto jsme zápas nevzdali a začali bod po bodu stahovat. Bohužel se nám to nepodařilo, do finále Severočeské ligy tak postoupily Teplice, gratulujeme!

Body: Ondráš 18 (2x3), Unar 16, Zuček 6, Bažant 5 (1x3), Trbola 5, Zavadil 4, Tomášek 3.

Chtěl bych poděkovat všem hráčům, kteří v této sezóně nastoupili k utkáním. Oproti loňské sezoně jsme se zlepšili o jednu pozici a skončili na třetím místě.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page