top of page
  • Robert Landa

Osm výher i osm proher

Fifty-fifty skončil poměr výher a proher basketbalových utkání minulého týdne. A v pěti utkáních byl rozdíl jen do tří bodů.

Jedním z nich bylo vítězství A-týmu (62:60) nad Brnem, kterým Válečníci navázali na středeční výhru (85:90) v Ústní nad Labem. Třetím střetnutím mužů byl zápas Juniorky v České Lípě. Děčínští muži sice prohráli 67:66, stále ale mají titul mistrů oblastního přeboru ve svých rukou. Rozhodne poslední utkání doma s Roudnicí.

Krásný závěr sezóny zažily naše juniorky - v posledním utkání soutěže zdolaly poprvé vedoucí Slunetu 60:57 a díky nečekanému vítězství se Děčíňačky udržely na stříbrné pozici.

Sport je sport a tak radost někdy střídá smutek - dvě smolné porážky na závěr nadregionální ligy zapsaly kadetky. Doma to bylo 45:46 se Slaným, v Lounech pak 50:48. Děčínské kadetky skončily v letošní sezóně bronzové.

Ve hře byly i dva týmy našich kadetů. A-tým U17 Josefa Plachého vyrazil do Mariánských Lázní a díky skvělé poslední čtvrtině (6:24) zvítězili Válečníci 65:71. B-tým U17 vyjel s trenérem Landou do Kadaně a kluci přivezli výhru 57:73.

Extraligovým mladším žákům chybí zraněný Žižka (stejné zranění jako hráč A-týmu Žikla, podobnost čistě náhodná). V sobotu kluci nestačili na Plzeň (63:75), v neděli si spravili chuť v utkání s Klatovy (71:62).

Mladší minižáci přehráli druhý nejlepší tým soutěže ústeckou Slunetu jednoznačně 50:33 a 59:41. Jejich vrstevníci z B-týmu U12 dvakrát nestačili jak na Teplice, tak na Chomutov.


(pro podrobnější údaje o jednotlivých zápasech klikněte na obrázek)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page