top of page
  • Robert Landa

U17B v Kadani: 66,1 cm a cca 50 m

To jsou rozměry nejužší pojmenované ulice České republiky. Katova ulička v Kadani nebyla cílem našeho výjezdu, ale když už jsme byli poblíž, nemohli jsme tohle české NEJ minout. Basketbalový oddíl TJ Klášterec nad Ohří trénuje jedenkrát týdně v tělocvičně místní základní školy a jednou týdně v pěkné nové hale v Kadani. 18 tisícové město postavilo sportovní halu v roce 2011. V Děčíně stále čekáme.

Krátké návštěvě historického jádra předcházelo utkání 14. kola nadregionální ligy. Klášterec je jedním ze dvou slabších celků soutěže a tak jsme doma nechali pivota Louna a Horáka s Rejtharem - více prostoru dostali další hráči. První koš sice vsítili domácí, ovšem od čtvrté minuty už vedli děčínští Válečníci. A byť byl náskok po většinu utkání těsný, pocitově měl děčínský tým celý zápas pod kontrolou.

Nejlepší utkání kariéry odehrál nečekaně aktivní Martin Horák, střelecky vynikl Adam Kampy, zranění kotníku si bohužel přivodil Marek Řízek.

TJ Klášterec nad Ohří - Válečníci Děčín B 57:73 (11:13, 25:34, 42:48)

Body: Kampy 20, Mityska Michal 13, Horák Martin 12, Mityska Matouš a Sýkora 10, Techl 4, Řízek a Stárek 2, Blažek, Kučírek a Suda.



Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page