top of page
  • Natálie Kunclová

U19 dívky - Sluneta poražena!

Válečnice Děčín - Sluneta Ústí nad Labem 60:57 (13:12, 30:27, 47:42)

Ve čtvrtek 21. března jsme odehráli poslední domácí utkání, a zároveň poslední utkání letošní sezony, utkali jsme se s ústeckou Slunetou. V zápase rozhodovala každá maličkost, jak ztracené míče a doskoky, tak dané či nedané volné střely. Naši výhodou bylo domácí prostředí a hojná účast diváků, kteří nám po celý zápas pomáhali.

Od začátku bylo utkání vyrovnané. Našim největším problémem bylo, že jsme si nehlídaly protihráčky, které nám vybíhaly rychle dopředu, z čehož dávaly jednoduché body. Po první čtvrtině stav 13:12. Ve druhé čtvrtině jsme pokračovaly ve stejné hře. Našim dalším problém bylo trápení se v útoku. To jsme se snažily řešit chozením do koše a z toho získávat fauly, což se nám dařilo. Soupeři se ale dařilo ve střelbě, kdy ve druhé čtvrtině dal 3 trojky, díky kterým se stále držel na těsném rozdílu 30:27.

Po příchodu ze šaten jsme měli na mysli udržet stejné tempo hry. Rozhodně jsme věděli, že třetí čtvrtina může být rozhodující. Soupeř se, ale stále držel a i když jsme se po třetí čtvrtině dostali na rozdíl 5 bodů 47:42, nechtěli jsme nic podcenit. Jedním z faktorů byla také psychika. V 8 minutě čtvrté čtvrtiny jsme se dostali na rozdíl 7 bodů 59:52, ale utkání nebylo stále u konce. Soupeř se dotáhl opět na pouhé 3 body, pak ale v 10 minutě přišla technická chyba, hostujícího trenéra a my už si utkání pohlídali a tak v tomto derby vyhráváme o 3 body 60:57.

Body: Žižková 18, Kunclová 12 (2x3), Juřičková 9, Špryslová 6, Školníková 5 (1x3), Machková 4, Galašová 4, Majerová 2.



Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page