top of page
  • Petr Ďurana

Přehled utkání Válečníků a Válečnic Děčín o tomto víkendu

O nadcházejícím víkendu je na pořadu pouze 8 soutěžních zápasů naší mládeže (většina soutěží se již dohrála a postupně se ukončují ty zbývající), polovina se jich ale hraje na domácí palubovce v ARMEX Sportcentru:




Junioři U19 odehrají o víkendu poslední dva zápasy skupiny play-out, oba na pražských palubovkách. V sobotu dopoledne (10:00 hod.) na Sokolovně Vyšehrad a v neděli po obědě (14:00 hod.) na pražské Spartě. Se sobotním soupeřem to máme 1:2 (skóre -17), s nedělním 0:3. Trenér Jakub Krakovič: „Poslední dva zápasy ligy, poslední utkání v dorostenecké kategorii pro hráče 2000, boj o setrvání v lize U19, to jsou zápasy na Vyšehradu a Spartě. Zejména v sobotu půjde o přímý souboj. V tabulce máme stejně bodů jako Vyšehrad a může rozhodovat i skóre, proto musíme hrát celý 40 minut a nedat ani centimetr palubovky zadarmo.


listopadové vítězství na Vyšehradě


Starší žáky U15 také čekají poslední zápasy ligové soutěže a také na venkovních palubovkách, v tomto případě v Západních Čechách. V sobotu odpoledne v 17:00 hod. v Klatovech a v neděli dopoledne (10:00 hod.) v Plzni. Klatovy jsme doma porazili 108:59, Plzeň 88:41. Trenér Robert Landa: „Jsou to poslední dvě mistrovská utkání týmu U15 v této sezóně. Již teď je jisté první místo, jisté je i to, že tým podpoří na výjezdu nemalá skupina rodičů. V sobotu v Klatovech by to mohlo být zajímavé utkání - hrají první Válečníci s druhými Klatovy, v neděli v Plzni nastoupí naši proti páté Plzni. Titul klukům už nikdo nevezme, teď se hraje o čest a slávu - rádi bychom zakončili soutěž bez porážky.


po vítězném domácím utkání s Klatovy


A podobně to mají i starší žačky U15, také je čekají poslední ligové zápasy, v jejich případě však na domácí palubovce. V sobotu v podvečer (18:30 hod. - přes den se v hale konají závody RC modelů aut s vodíkovým pohonem) Sadská a v neděli dopoledne (10:00 hod.) pražská Slovanka. U soupeřek jsme prohráli 78:45 resp. 68:40. Trenér Karel Záleský: „V posledním kole ligy dívek U15 nás nečekají snadná utkání. V sobotu Sadské Vosy, aktuálně na druhém místě a v neděli holky ze Slovanky, které jsou na skóre za námi. Věřím, že na domácí palubovce a v plné síle předvedeme lepší basketbal než venku a vybojujeme vítězství.


po nedávném vítězství v Českých Budějovicích

A posledním týmem, který o víkendu zakončí svoji soutěž, jsou nejmladší minižáci U11, kteří v neděli po obědě pořádají v ARMEX Sportcentru turnaj 3 týmů oblastního přeboru. V pravé poledne se střetneme s libereckým LYNX a v 15:30 hod. se Slavojem Litoměřice. S Libercem to máme 3:0, Litoměřice jsme v rámci kvalifikace o Národní finále dvakrát porazili. Trenér Jakub Houška: „Poslední zápasy U11 a jsem rád, že budou na domácí palubovce. Čeká nás také poslední zápas kvalifikace o Národní finále, kde jsme si sice již zajistili postup, ale i přesto se na zápasy těšíme. Doufáme, že se přijde podívat spoustu rodičů a klukům zatleskají za předváděné výkony v celém ročníku.


z nedávného turnaje na UJEPu



(pro větší zobrazení a aktuální údaje o jednotlivých zápasech - čas začátku utkání, rozhodčí apod. - klikněte na obrázek)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page