top of page
  • Robert Landa

Děčínští muži opět získali titul mistrů OP

Po nejmladších minižácích, mladších minižácích a starších žácích získali první místo ve své kategorii i děčínští muži hrající oblastní soutěž. V posledním utkání tohoto ročníku doma zvítězil Děčín-Juniorka nad REALem Roudnice 58:54, nejlepším střelcem byl Jakub Důra s 18 body. Muži tak obhájili titul z loňského ročníku.

Sezónu zakončil výhrou i druhý mužský celek v oblastním přeboru. Tým Děčín-Křešice vyhrál na hřišti BA Roudnice 79:81. Čtvrtá výhra v tomto ročníku udržela celek trenéra Rouse na pátém místě.

Dvě výhry zapsali i naši mladší dorostenci. Roudnice z nás mít radost nebude - dvakrát ji skolili muži, do třetice A-tým děčínských kadetů - kluci vyhráli jednoznačně 33:59. Velkým překvapením je výhra B-týmu kadetů v Lounech. Rezervní tým zdolal druhý celek soutěže na jeho půdě 57:59.

Družstvo mladších minižáků U12B opět zlepšilo svou hru, ale na výhru to opět nestačilo - chlapci dvakrát prohráli v Chomutově (48:31 a 40:28).

Dvě očekávané prohry na hřištích favoritů zaznamenali extraligoví mladší žáci (94:50 na Sokolu Kbely, 98:35 v Písku). Týmu trenéra Záleského tak těsně unikl postup na MČR, družstvo je 9. z 44 týmů v republice.


(pro podrobnější údaje o jednotlivých zápasech klikněte na obrázek)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page