top of page
  • Petr Ďurana

Přehled utkání Válečníků a Válečnic Děčín o tomto víkendu

Soutěžní sezóna 2018/2019 pomalu končí, svoji soutěž dohrávají pouze kadeti, kterým zbývají ještě celkem 3 zápasy (dva se soupeři a jeden vzájemný). O víkendu se tak na domácí palubovce představí pouze jeden mládežnický tým:



Další dva týmy však vyjíždějí na závěrečné turnaje, mladší žáci U14 na Festival do Prahy a nejmladší minižáci U11 na Národní finále do Ostravy.



Kadeti U17A odehrají v sobotu po obědě (13:30 hod.) domácí zápas Nadregionální ligy proti Sokolu Bor, který jsme u nich porazili vysoko 18:181 Trenér Josef Plachý: „Utkání s posledním týmem soutěže, kde půjde spíš o to se nezranit a maximálně o to jak rychle dáme sto bodů nebo jestli soupeř dá alespoň pár bodů v každé čtvrtině.


po utkání u soupeře


Rezervní tým kadetů U17B zajíždí ve stejné soutěži naopak k soupeři, v sobotu navečer 17:00 hod. do Mariánských Lázní. Se soupeřem jsme doma prohráli 62:75, takže to bude opět těžký zápas.


Trenér Robert Landa: "Do různých koutů vlasti zavede nás ta naše nadregionální liga kadetů. Na poslední výjezd míří naši hráči do západočeských Mariánek. Zápasy tam se ale občas nenesou v atmosféře lázeňské. Aby tým zopakoval dobré výkony z posledních kol, musí přijet za šviháky po velikonoční pauze plně soustředěný."


domácí utkání s Rokycany


Mladší žáci U14 se o víkendu v Praze zúčastní Festivalu U14 za účasti týmů našich Válečníků, BK Chomutov, SAM Brno, BK Lokomotiva Plzeň a pořádajících Jižních Supů spolu se Sokolem Pražským. V sobotu v 10:30 se na Sokole Pražském střetneme s domácími a v 12:45 se SAM Brno. V neděli jsou na programu semifinále a zápasy o konečné umístění.


na Easter Cupu v Klatovech

Nejmladší minižáci U11 se od pátku do neděle zúčastní Národního finále U11 v Ostravě. Kromě našeho týmu a pořádajících BK Snakes se na turnaj kvalifikovaly týmy BA Sparta, Basket Poděbrady, BK Lokomotiva Plzeň, BK NH Ostrava, BK Synthesia Pardubice, JBC Brno, Královští Sokoli Hradec Králové, Sršni Sokol Písek, TJ Slavia Kroměříž a USK Praha.

Naši Válečníci se ve skupině B utkají v pátek v 12:30 hod. s BK NH Ostrava a v 17:00 hod. s Královskými Sokoli. V sobotu jsou na pořadu semifinálové a čtvrtfinálové zápasy a v neděli zápasy o konečné umístění.




(pro větší zobrazení a aktuální údaje o jednotlivých zápasech - čas začátku utkání, rozhodčí apod. - klikněte na obrázek)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page