top of page
  • Radek Kroupa

U11 - Druhé místo pro Válečníky na turnaji v Písku

O uplynulém víkendu jsme s nejmladšími minižáky vyrazili na přípravný turnaj do Písku, který nesl název Hornets mini cup.

Turnaj se konal od pátku do neděle a během tří dnů jsme odehráli celkem pět zápasů. Mezi přihlášenými týmy byly celky BK Brandýs nad Labem, Sršni Písek, Tigers České Budějovice, BŠ Tygři Praha a BK Loko Plzeň.

Ve všech zápasech jsme hráli pěkný minižákovský basketbal, všichni hráči odehráli hodně minut a každému z hráčů se podařilo skórovat i díky tomu, že jsme hráli pěkně kolektivně.


Nejvyrovnanější a nejbojovnější zápas jsme odehráli s Tygry z Prahy, když se na palubovce doslova bojovalo o každý centimetr a o každý míč. V koncovce jsme měli i trošku smůly, jelikož jsme měli v posledních dvanácti vteřinách dvě střely na výhru, ale bohužel ani jedna neskončila v koši. Tygři nám tak vrátili prohru z června, kdy jsme je porazili o 3 body.



Po turnaji se rozdávali individuální ceny, kde jsme taky měli zastoupení. Nejlepším střelcem turnaje se stal Marek Houška a do All star pětky se dostal Jan Kopecký.

Nakonec jsme vybojovali krásné druhé místo a víme, na čem je potřeba pracovat na trénincích.


Děkujeme Sršňům Písek za parádní turnaj, všechno běželo jak mělo a nebyl jediný zádrhel. Poděkování patří nejen hráčům za výkony, ale i rodičům, kteří nás přijeli podpořit.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page