top of page
  • Josef Plachý

U15 - Víkendová lekce se západočeskými soupeři

Válečníci Děčín - Lokomotiva Plzeň 69:84 (19:17, 37:38, 54:60)

Po prvních výhrách zpátky na zem a o tom, že nám nikdo nic nedá zdarma, přesně o tom byl tento zápas. Opticky jsme se stále drželi, ale nebyl to výkon, který by nás měl zdobit, spíš naopak, málo agresivity, málo života, všichni čekali, že se soupeř porazí sám, ale ten byl samozřejmě proti a po zásluze vyhrál.

Na naší hře nebylo vlastně nic pozitivního, snad jen první body nováčka v týmu a to, že se na hřiště dostali všichni hráči, jinak to lze brát jako dobou lekci, snad se kluci poučí. Body: Ježek 26, Rajchl 8 (1x3), Kolář 8, Flemmer 8, Valenta 5, Ďurana 5, Žižka 4, Schwarz 2, Kučera 2, Bečka 1.



Válečníci Děčín - BK Klatovy 57:55 (11:16, 28:31, 43:44)

Obě tváře jsme ukázali v tomto utkání. První čtvrtku a cca pět minut druhé jsme pokračovali v sobotním módu, naštěstí jsme pak ukázali i tu druhou a aktivitou na obranné polovině jsme pomalu začali zápas přetáčet na naši stranu a i když se nám poslední tři minuty úplně nepovedly, výhra zůstala doma.

Super zkušenost, kterou si doufám kluci zapamatují a budou všichni ještě lépe pracovat na trénincích, abychom byli dobře připraveni do dalších bojů.


Mám radost, že všichni na hřišti odvedli dobrou práci (i ti kteří tam byli kratší dobu) a výhra tak jde za celým týmem. Díky i za podporu z hlediště!

Body: Rajchl 15, Kolář 8, Kučera 8, Ďurana 8, Ježek 7, Flemmer 6, Černý 2, Bečka 2, Žižka 1.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page