top of page
  • Karel Záleský

U19 dívky - Premiéra v letošní sezóně v Křešicích

Nově poskládané družstvo děvčat U19 má za sebou svou premiéru v letošní soutěži, kdy jsme na domácí palubovce v Křešicích přivítali hráčky Sokola Josefov - Jaroměř.

Válečnice Děčín - TJ Sokol Jaroměř - Josefov 55:41 (9:8, 26:22, 43:35)

Vstup do prvního utkání byl velice nervózní a hráčky se jen pomalu osmělovaly. Po první čtvrtině svítilo skóre na tabuli 9:8 pro děčínské. Druhá část už byla na koše bohatší a hra stále vyrovnaná i díky zóně soupeřek, se kterou se většina našich (mladších) hráček setkala poprvé.

Po poločase se nám podařilo mini šňůrou 6:0 odskočit na rozdíl 10 bodů, ale soupeřky se pořád držely a nedaly nám nic zadarmo. Zlepšenou obranou ve 3. čtvrtině a probuzením se některých hráček jsme ale navyšovali skóre a zaslouženě, v rotaci celé lavičky dotáhli první ostré letošní utkání do vítězného konce.

Válečnice Děčín - TJ Sokol Jaroměř - Josefov 62:44 (19:10, 34:25, 48:29)

Do druhého utkání jsme lehce promíchali sestavu, zapojili i jiné hráčky a doplnili čerstvé síly. Vstup do zápasu byl už mnohem jistější, našli jsme odvahu střílet a kupodivu hráček to tam i začalo padat :-). Hned od začátku jsme hráli v rotaci celé lavičky a kráčeli jistě za druhou výhrou. Zajisté se to neobešlo bez chybiček, a tak máme alespoň na čem pracovat.

Všechny hráčky zaslouží pochvalu za pěkný kolektivní výkon.


Za 14 dnů odehrajeme další dvojutkání ve Stěžerech.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page