top of page
  • Robert Landa

Výsledky mládeže a mužů v minulém týdnu

Hned tři týmy rozehrály o tomto víkendu své nadregionální soutěže. A-tým juniorů si poradil jak s mladíky z Boleslavi (85:41), tak s družstvem Poděbrad (82:41) vedeným znalcům NBL známým Dušanem Pandulou. B-tým našich juniorů naopak s těmito soupeři padl.

První dvě výhry v úvodních utkáních Nadregionální lize si zapsaly i naše juniorky - jaroměřské Sokolky zdolaly 55:41 a 62:44. A to si děvčata ještě v týdnu zajela na přípravu do Drážďan - místním ženám naše holky podlehly 52:33 (ale ještě sedm minut před koncem byl Děčín na dostřel).

V lize starších žáků bodovali plně Válečníci jen s Klatovy - ve velkém zápase kluci ustáli koncovku a zvítězili 57:55. Lokomotiva byla tentokrát nad naše síly, střelci z perimetru rozhodli o výhře Plzně 69:84.

Naše starší žákyně nestačily na Most, lepší zápas následně sehrály v Lounech, kde v neúplné sestavě prohrály 66:41.

A-tým chlapců U13 dvě kila rozdal (doma s Litoměřicemi 115:9 a 116:14, až nám to zavařilo tabuli) a B-tým si jedno odvezl (115:11 a 92:14 v Ústí).

Jediným vítězstvím mužských celků bylo to A-týmu v AAC se Štýrským Hradcem (79:64). Děčínská Juniorka ve Varnsdorfu i A-tým doma s Ústím se museli tentokráte před svými soky sklonit.



(pro podrobnější údaje o jednotlivých zápasech klikněte na obrázek)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page