top of page
  • Radek Kroupa

Muži Kroupa - Cenná výhra z litoměřického Slavoje

V pátek jsme odehráli druhé kolo Severočeské ligy na horké půdě v Litoměřicích, kde jsme věděli, že nás nečeká nic lehkého. V první čtvrtině jsme se nedokázali úplně dostat do zápasu a naopak hráči Litoměřic proměnili čtyři trojkové pokusy. Ve druhé části hry jsme přidali v obraně, což se projevilo i v útoku, protože po získání míče jsme vybíhali a dali tak jednoduché koše. Domácí se drželi ve hře dalšími čtyřmi proměněnými trojkami.

Věděli jsme, že pokud chceme v tomto utkání uspět, musíme ještě lépe bránit a dobírat hráče, což se nám ve druhém poločase dařilo. Ve třetím kvartálu jsme se dostali do pětibodového vedení díky lépe zvládnutým posledním dvěma minutám třetí čtvrtiny, které jsme vyhráli 13:7. Vstup do poslední části hry byl z naší strany skvělý, během 4 minut jsme si vytvořili díky sérii 13:2 šestnáctibodové vedení 71:55, které jsme si udržovali až do koncovky utkání, ve které Litoměřičtí korigovali skóre dvěma proměněnými trojkami.

Pochvala všem hráčům za bojovnost a nasazení a věřím, že v takových výkonech budeme pokračovat.

Slavoj BK Litoměřice C - Válečníci Děčín A 70:79 (20:12, 37:36, 53:58)

Body: Bažant 14 (2x3), Tomášek 13 (2), Kout 11, Turek 10 (1), Žáček 9 (1), Trbola 8, Unar 7, Hammerle 3, Inger 2, Malý 2.



Další utkání nás čeká v pátek, kdy hrajeme derby proti týmu Matěje Anderleho.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page